Crewmember #fsom: Bas de Goede

Mannen! (En vrouwen natuurlijk!) Eindelijk... Eindelijk... Eindelijk...
Dit is de site, waarop ik; en niet alleen ik! Maar vermoedelijk een groot deel van de mensheid op heeft zitten wachten! Ik hoor, zie en voel u denken; ja hoor...
Weer zo'n vage site met allerlei interessante onderwerpen die zogenaamd voor de 'stoere' man bedoeld zijn.
Waarom is dit anders? Waarom moet ik dit wel gaan volgen?

Mensen ik kan u beloven, de vragen die u heeft, dat het beeld wat u heeft... Wat ik zojuist geschetst heb... Absoluut voor een deel waar is! haha... Maar dat we hier een prachtige community gaan opbouwen, waarin wij met de #fsom crew u een unieke ervaring gaan geven; een unieke kijk gaan geven... In het leven van DE MAN!Wie ben ik?


Naam: Bas de Goede
Leeftijd: 29
Situatie: Vader van 2 prachtige dochters, wederhelft van een Godin!
Interesses: Bier/speciaalbiergeek, versnaperingen, Heel veel gezelligheid!
Auto's/motoren/voetbal-geek
Daily life: Filiaalmanagement Detailhandel
Voorkeuren: Dubbel, Triple, Stout, Porter, Foreign, IPA, etc... etc...
Instagram: degoedebas88
Motto: "Live life to the fullest"

Wat ga ik doen namens de #fsom crew?

Ik ben een uber bier-geek; mocht u dit bevestigd willen hebben; check dan vooral mijn instagram pagina even! Daarom ga ik diverse items omtrent bier gerelateerde evenementen, brouwerij bezoeken, bier blogs, promoties e.d onder mijn hoede nemen. Alles wat nieuw is ga ik zo snel mogelijk aan jullie laten zien, en allicht in de toekomst; laten proeven! Maar uiteraard ga ik ook regelmatig een 'Trip down memory lane" doen; hierover volgt later meer!


Tevens ga ik mij veelvuldig bezig houden met Food gerelateerde zaken, eigenlijk alles wat een echte man... Een echte bourgondiër...  Bezig houdt, gaat mij aan het hart; en gaat u onder andere namens mij voorbij zien komen! 
Speciaal voor u gaat er ook aan het begin van de week een rubriek komen, met super geweldige top acties van de bouwmarkten, tot aan uw lokale supermarkt aanbiedingen toe! TOP-TIP!

Vragen? Opmerkingen? Trades? Promoties? Samenwerkingen? Gebruikt u hiervoor onze contactpagina op de mainpage! Of contact mij via Instagram! 

Reacties