Mr. President

Beste geïnteresseerde,

"I had a dream!"

Dit is misschien wel de meest bekende uitspraak, van een van de invloedrijkste figuren, uit de recente geschiedenis van de mens! Die droom heb ik ook! Misschien niet exact dezelfde als onze grote vriend Martin, maar ik kan wel aan jullie mede delen dat ik een ambitieuze droom heb.

Daarom ben ik Fiftyshadesofmen.nl begonnen, het idee achter FSOM is; dat een man gewoon een man moet kunnen zijn! Simpel! Er komt echter wel een maar aan, mannen zijn niet zo simpel, doorzichtig, eenvoudig als men denkt. En met 'men' doel ik met een hele dikke knipoog, op "de Vrouw".

Daarom gaan we op fiftyshadesofmen.nl alle vrouwen iets geven...
Waar ze tot gister enkel van konden dromen...
Waar ze tot gister enkel naar konden gissen...
Waar ze tot gister enkel over fantaseerden...
Gratis en voor niets... Wij mannen hoeven daar niets voor terug... Dit is ons geschenk aan de wereld...

Wij gaan de vrouw, een glimp laten zien van wat WIJ MANNEN zijn! Een unieke blik, door de ogen van de man, op het leven!

Waarom een man dol is op bier, motoren, auto's, gadgets, voetbal, vrouwen, eten... Maar ook kleding, koken, uitgaan, musicals, concerten! Waarom wij geweldige vaders, echtgenoten en lovers zijn... Alles, maar dan ook alles! Gaat u hier de revue zien passeren! Mannen hebben niet enkel oerinstincten waaraan wij ons moeten en willen toegeven, maar wij zijn de afgelopen millennia ook geëvolueerd richting DE MAN, DE MAN waarmee u op fiftyshadesofmen.nl gaat kennis maken!

Om mijn droom te verwezenlijken, heb ik de hulp ingeschakeld van de #fsom crew! Ik ben namelijk Mr. President en ik ga natuurlijk niet alles zelf doen; zoals mijn titel allicht al heeft verraden.
De crew wordt op dit moment samen gesteld, uiteraard aan de hand van een streng selectie beleid; want niet zomaar iedereen komt in aanmerking voor de #FSOM crew.

Wat doet de #FSOM crew?
Crewleden vind u onder het kopje "Onze #FSOM crewleden" op onze hoofdpagina.
Onze crewleden leveren alle stukken aan, deze worden dan geplaatst op onze site en zo gaan wij als crew, onze diversiteit als man aan de wereld laten zien!
Onze crewleden gaan diverse evenementen bezoeken, om er prachtige verslagen over te maken.
Onze crewleden gaan hun mening geven, over alles wat een man in zijn dagelijks leven bezig houdt!
Onze crewleden gaan elke week op zoek naar de beste deals, leukste acties en meest interessante aanbiedingen bij onder andere onze supermarkten!
Onze crewleden zetten alle interessante evenementen in de agenda.
Kortom onze crewleden gaan zelf deze pagina vullen, hierdoor creëren wij de door ons zo verlangde diversiteit!

Onze Facebookpagina en Twitterpagina gaan inmiddels al langzaam tot leven komen, onze Instagram gaat dit weekend ook live!

Officieel gaat onze website 01-06-2017 live, maar omdat we erg ongeduldig zijn; plaatsen wij op dit moment al een aantal blogs, artikelen, columns in diverse groepen.

Vragen? Opmerkingen? Partnerships? Promotie?
Of wil je lid worden van onze #FSOM crew?

Klik dan op onze CONTACT link!

Kijk vooral even rond op! Maak kennis met onze crewleden, onze aantallen gaan langzaam groeien uiteraard!

Tot uw dienst,
Mr President
Reacties