Een verrassend Tafelbier van Brouwerij Kleiburg uit de Bijlmer

#94 Tafel Ale - Er zijn weinig stijlen bier waar ik niet bekend mee ben, maar dit is er toch één!
Het gaat in dit geval om een tafel bier, een bier met een laag alcohol[ercentage dat vroeger gedronken werd bij de maaltijd...

Crewmember #fsom: Peter van de Velde aka CloudStrifeNou vooruit.. Even in het kort.. Wie ben ik!?Naam: Peter van de Velde aka CloudStrifeNL
Geboortejaar: 1987
Interesses: Politiek, gaming, muziek, films, series, bioscoop, bloggen, concerten, gitaar spelen, songs schrijven, Tattoos.
Werk: Automatisering
Bier: Uiteraard! Pils, witbier, weizener en blond zijn mijn grote favorieten! 
Verstand van: Helemaal niets, maar wel overal een mening over

Vrienden! Leuk dat jullie even een kijkje nemen op mijn persoonlijke pagina!

Ik zal mijzelf even kort voorstellen, mijn naam is Peter van de Velde en ik ben vanaf het begin betrokken bij Fifty Shades of Men en uiteraard lid van de #FSOM crew!

De reden dat ik ben gaan schrijven voor Fifty Shades of Men is voortgekomen uit het feit dat de man de laatste jaren in een vergeethoekje is gedrukt. Mag je tegenwoordig nog wel een man zijn die zijn oerinstincten heeft en af en toe gewoon eens lekker los wil gaan in een maatschappij die steeds meer “de broekriem aantrekt” om mannen in het gareel te houden? Mijn antwoord is: ja!

Ik schrijf over een aantal zaken die betrekking kunnen hebben op politiek (www.peterblogt.nl), muziek, series, films, evenementen en games. Voor muziek kijk ik voornamelijk naar Rock, Metal, Pop en blues-ish.

Naast al deze mooie dingen ben ik gamer in hart en nieren en hier en daar zal ik dan ook een blog schrijven over games.

Wil je nu meer van mij zien/horen/lezen dan wat je hier tegenkomt op de website? Dat kan! Je kunt mij volgen via www.peterblogt.nl, op Instagram @cloudstrifenl, Twitter via @Peter_vdVelde of Facebook @peterblogt.
Reacties