Crewmember #fsom: Peter van de Velde

Even in het kort wie ik ben dan? Nou vooruit, heel even.

Naam: Peter van de Velde
Leeftijd: 30
Interesses: Politiek, muziek, band, series, films, netflix, bloggen, concerten, gitaar spelen, songs schrijven en debatteren (vooral online).
Werk: Automatisering
Verstand van: helemaal niets maar overal een mening over


Vrienden! Leuk dat jullie even een kijkje nemen op mijn persoonlijk pagina!
Even voorstellen. Mijn naam is Peter van de Velde en ik ben lid van de Fifty Shades of Men crew! AWESOME!!!!Ik blog op Fifty Shades of Men omdat de man de laatste jaren in een vergeethoekje is gedrukt. Ik heb mij vaak afgevraagd, mag een man nog wel een man zijn? Met al die feministen die overal om zich heen lopen te schreeuwen vraag je je dat al snel af. Mijn antwoord is vrij simpel: Mag een man nog een man zijn? FUCK YEAH!!! Daarom schrijf ik voor deze pagina. De pagina waar de man nog gewoon man is.
Mijn blogs gaan over een aantal zaken. Dit kan betrekking hebben op politiek (www.peterblogt.nl), muziek, series, films, evenementen en games. Wat voor muziek? Rock, metal, pop, blues-ish. Wat voor series? Kan van alles zijn, geldt ook voor films. Evenementen kan gaan van een bioscoop uitje (prijzen, kwaliteit van geluid, kwaliteit van de film, 3d/2d, vriendelijkheid personeel) tot een concert in de Ziggo Dome. Daarnaast ben ik zelf een gamer in hart en nieren en zal ik hier en daar ook een blog schrijven over games. Voornamelijk PlayStation 4, simpelweg omdat ik geen andere consoles heb en ik niet game op PC.

Wil je meer van mij zien/horen/lezen dan wat je hier op deze website tegenkomt? Volg mij dan op www.peterblogt.nl, op Twitter @Peter_vdVelde of Facebook @peterblogt

Daarnaast speel ik in een band SinnerG (www.facebook.com/sinnergband) waar ik de zang voor mijn rekening neem alsook het schrijven van de teksten.
Groot voorstander van bier! Pils, witbier, weizener, blond en af en toe een Tripel of Saison. Dubbel, donker e.d. is niet aan mij besteed. Meer voor jullie!
Reacties