Jurassic World: Fallen Kingdom - een draak van een film!

De dino's zijn terug in dit tweede deel van Jurassic World en het vijfde deel in de Jurassic filmreeks. De trailers wisten de aandacht te trekken en na het succes van Jurassic World was een vervolg geen hele grote verrassing. Maar was het ook de moeite waard? Dat lees je hier.


Bier XXL 2017 met meer dan 200 biersoorten!

Vanavond is het dan zover, de XXL bierproeverij in 'de Meenthe' te Steenwijk.
Steenwijk zegt de meesten van u niet zo heel erg veel, maar het plaatsje in Drenthe heeft zich de afgelopen jaren flink ontwikkeld. Er zit tegenwoordig zelfs een McDonalds! 
Genoeg babbeltjes, jullie willen uiteraard weten wat er in Steenwijk te doen is vanavond!


De kick-off in Steenwijk is om 19.30, voor €25,- mag u naar binnen (Tickets online verkrijgbaar), bij ontvangst krijgt u een persoonlijk glas. Met dit glas mag u tot 22.30 bij alle stands, ze hebben verklapt dat er vanavond 25 stands zijn, GRATIS bier proeven, snuiven, likken... Wat uw gading ook is! Na 22.30 is het evenement niet direct afgelopen, dan kunt u uiteraard alles nog proeven en drinken tegen betaling. 


Hieronder zijn de namen die vooraf bekend zijn gemaakt door de organisatie, er zitten een aantal interessante en bekendere brouwerijen tussen; maar ook wat lokale en onbekendere (thuis) brouwers. 
Ik kijk persoonlijk erg uit, naar de bieren van Noarder Dragten en Easnkse. 
Waarom denkt u? Simpelweg omdat het voor mij brouwerijen zijn, in mijn directe omgeving. Terwijl ik er nog nooit iets van heb geproefd! Ik hoor u denken, schandalig. Maar de 'Craft' bier scene in Nederland, ontwikkeld zich dusdanig snel; dat ik mijn Duits georiĆ«nteerde bierjachten snel heb moeten combineren met die in Nederland. 

Aanwezige brouwers:

Bierbrouwerij Noarder Dragten, Maallust, Multi Bier, Meppeler Grachten Bier, Muifelbrouwerij, @Maneblusser, Schelde Brouwerij, La Trappe, Weininger, Arn, 't ij, Heidbrouwers, Kickvorsch, Budels Bier / Budelse brouwerij, Kleiburg, Kasteel, Kleine Beer, Bier & Co, Brugse Zot, Eanske, De Wortketel, Texelse Brouwerij, Jopen. En Slijterij bij Bert; die dit evenement mede organiseert.

Uiteraard gaan we jullie vanavond via onze sociale media kanalen FACEBOOK en INSTAGRAM.
Uiteraard kunt u op mijn persoonlijke INSTAGRAM ook van alles bekijken over o.a dit evenement!

Naderhand zullen we uiteraard diverse items over dit evenement doen, en een aantal specials.
Vanavond wordt ik vergezeld door mede #FSOM crewmember Peter van de Velde en de knapste vrouw (Kimberly!) op deze planeet.

Jullie zullen snel meer horen en zien! Of allicht tot vanavond!Geschreven door: Bas de Goede / degoedebas88

Reacties