Coming soon: E3, review Rammstein - Live from Paris en Nickelback - Feed the Machine album review - Fifty Shades of Men

Breaking

Home Top Ad

Hier adverteren?

Post Top Ad

Hier adverteren?

dinsdag 13 juni 2017

Coming soon: E3, review Rammstein - Live from Paris en Nickelback - Feed the Machine album review

Heren (en dames natuurlijk), wat een drukke tijd! Afgelopen vrijdag met de crew naar de bierproeverij geweest in Steenwijk zoals jullie kunnen lezen in het fantastische verslag van onze eigen Bas de Goede. Een topavond met verscheidene prachtige bieren!
Helaas was het toen ineens zaterdag waarop ik moest werken. Had ik maar een vak moeten leren, ik weet er alles van. Zondag begon ineens de E3! De Electronic Entertainment Expo. Kortom, games, games en gaming hardware! Een uitgebreid verslag kom uiteraard deze week nog online maar door drukte moeten jullie hier nog even op wachten!

Image result for e3
bron: ign.com

Maar ik heb het natuurlijk wel allemaal op de voet gevolgd en er zijn veel toffe titels laten zien dus we hoeven ons de komende tijd nog zeker niet te vervelen! Een klein tipje van de sluier, Call of Duty World War II en Destiny 2 komen er aan!

Verder is vorige maand de nieuwe live registratie van Rammstein verschenen! Live from Paris. Uiteraard heb ik ondertussen het concert gezien en geluisterd en een review van deze bomvolle editie van een Greatest Hits tour komt uiteraard snel online!

Image result for rammstein live from paris
bron: loudwire.com

En niet te vergeten, Nickelback. Aanstaande vrijdag komt het nieuwe album uit en mijn review zal uiterlijk zondag te vinden zijn hier op Fifty Shades of Men. Kortom, al deze artikelen en natuurlijk veel meer, coming soon to Fifty Shades of Men!


Geschreven door Peter van de Velde (@cloudstrifenl #FSOM crew)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Post Bottom Ad

Hier adverteren?