Sla je Slag week 26 Weekendeditie! - Fifty Shades of Men

Breaking

Home Top Ad

Hier adverteren?

Post Top Ad

Hier adverteren?

vrijdag 30 juni 2017

Sla je Slag week 26 Weekendeditie!

Daar is hij eindelijk weer! Slag je slag editie week 26, ditmaal volledig gericht op je weekend!
In deze rubriek vindt je regelmatig de gouden tips, om je boodschappen zeer gericht in te slaan voor een specifiek moment in je leven! Ditmaal voor aankomend weekend!

Ik ga het zeer kort houden, want wie wil er nou veel gedoe? 
Veel gedoe zit niemand op te wachten, waar we wel op zitten te wachten...zijn de bierkoopjes!Een Albert Heijn in de buurt?

Tuurlijk, iedereen heeft een Appie in de buurt. Heden ten dage heeft Appie bijna 1000 winkels in ons kikkerlandje, daarom is het zaak dat je er snel even naar toe vliegt voor het weekend!

In de aanbieding hebben ze deze week de volgende toppers:
Kratje Warsteiner bier van €14,69 voor €9,99... Eind königing unter den bieren, en dat is absoluut waar, Duitse heerlijkheid!

Kratje Hertog Jan, voor de degelijke Hollandse bierdrinkers onder ons; van €15,99 voor €9,99!
Voor de liefhebbers van wat Limburgs goud, hebben ze ook nog een kratje Alfa bier in de aanbieding van €14,99 voor €9,99.

Bron: www.alfa,.nl

Mooie kortingen, eurootjes in je broekzak houden en dan gelijk even langs de koeling lopen bij de Albert Heijn, ondanks dat het bagger weer wordt; dus een BBQ onder de naakte hemel kun je wel vergeten. Heeft Albert toch besloten diverse soorten drumsticks in de aanbieding te gooien, namelijk 2 doosjes voor slechts €4,-! Dus wanneer je wat kiplekkers bij de borrel wil, moeten ze helaas heel erg gewoontjes in de oven. Maar dat mag de pret niet drukken!

Mocht dat wat te veel gedoe zijn, is de Fuet ook in de aanbieding, 2 voor €5,-. Deze kan ik je absoluut aanraden, voor een 'gewone' supermarkt Fuet is deze namelijk wel erg lekker! 
Voor dipsaus-gerelateerde toevoegingen even langs de Heinz schappen, bij alle Heinz geven ze het 2e artikel met 50% korting weg.

Een Lidl in de buurt?

De Lidl supermarkten schieten tegenwoordig ook overal uit de grond, nou zal ik het bierassortiment van Lidl Nederland niet direct aanprijzen; maar wie weet is één van de Gerardus bieren een keer de moeite waard om te proberen? Binnenkort vindt je een prachtig artikel van de Lidl bieren proeverij op onze site! Wat misschien wel interessant is, voor de vrouw of allicht voor jezelf als afwisseling (?)
Is de Rosé aanbieding van Lidl deze week, namelijk de Spring Valley Zinfandel Rosé aanbieding, maar liefst 6 flessen voor slechts €11,96! 

Bron: www.lidl.nl


Nog wat gratis overige tips...

Coop supermarkten verkoopt kratjes Heineken deze week voor €9,99!
Deen supermarkten verkoopt kratjes Amstel voor slechts €9,00!

Bij Gall&Gall kun je langswippen voor Grolsch flesjes of Grolsch beugels, deze week voor slechts €10,49. Normale consumentenprijs bij Gall&Gall is tegenwoordig maar liefst €16,49!!! 
Dus de Grolsch liefhebbers moeten snel langs Gall&Gall, want tenzij je een Makro pasje hebt; vindt je Grolsch nergens goedkoper deze week! 
Mocht je ondanks het baggerweer toch zin hebben in een Radler?
Wip dan even bij Jumbo langs, die hebben diverse radlers deze week in de aanbieding; 2e voor de halve prijs! Tevens heeft Jumbo de langer lopende aanbiedingen op Amstel, Heineken en Brand bier. Ook hiervoor geldt, 2e voor de halve prijs! 

Ik hoop ook deze keer weer, dat jullie iets hebben aan de tips! Ga nou niet gewoon de hoofdprijs betalen, maar door dat beetje extra moeite; bespaar je een hoop Euro's aan je favoriete hobby!

Mocht je nog tips of toevoegingen hebben, neem dan contact op via het contactformulier op onze site! Wanneer je het alcohol gehalte in deze 'Sla je Slag' rubriek van deze week wat hoog vinden, maak je geen zorgen! Ondanks dat dit toch een primaire levensbehoefte is, is er na het weekend gewoon weer een reguliere editie!

Voor nu heb ik nog maar één mededeling... Sla je slag!

Geschreven door: Bas de Goede / degoedebas88Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Post Bottom Ad

Hier adverteren?