The Walking Dead - The Final Season Episode 1: Done Running Review

Telltale Games is terug met hun laatste seizoen van The Walking Dead. In deze serie bepaal jij hoe het verhaal eruit ziet en bepalen de keuzes die jij maakt het verloop van het verhaal. Na 3 seizoenen en een Michonne spin-off zijn we eindelijk bij het laatste seizoen aanbeland. De eerste aflevering is sinds dinsdag 14 augustus verkrijgbaar en uiteraard heb ik deze voor jullie gespeeld. Deze review kan enkele spoilers bevatten! Happy reading!


't Taphuys cadeaubon DE Vaderdag cadeau tip!

Afgelopen week was ik gewoon op mijn gemak wat aan het scrollen op Instagram, en zoals iedere echte bierliefhebber hoort te doen, volg ik uiteraard 't Taphuys in Arnhem.
Ze hadden iets ontzettend leuks op hun Instagram geplaats... Een Vaderdag cadeaubon!Ik weet het, ik hoor u denken; "Lekker boeiend!" er komen zoveel cadeaubonnen e.d voorbij, zeker die laatste week richting Vaderdag. Leuk? Ja, stiekem wel toch? Althans voor de Vaders onder ons, en anders toch ook wel gewoon voor mensen met een Vader! 

't Taphuys is een prachtige venue in Arnhem, daarover gaan we later een enorm interessant artikel maken! De cadeaubon die ze bedacht hebben voor Vaderdag, hebben wij inmiddels ook op onze Fifty Shades Of Men Crew Instagram  pagina gedeeld. Geen betaald artikel of promotie, gewoon keihard omdat het zo'n leuk cadeau is! Hoe werkt het?

Als kind van je Vader, ga je naar 't Taphuys te Arnhem. Daar vraag je om de de Hamburger cadeaubon; ├╝berhaupt qua naam al de beste cadeaubon , als u het mij vraagt! Voor €25,- krijg je dan een tapkaart voor je vader (En vraag er eventueel direct eentje aan voor uzelf, mits u de goedgekeurde leeftijd al hebt bereikt!) met daarop €20,- taptegoed! Voor de overige €5,- mag je als kind samen met de chef's van 't Taphuys volledig je fantasie loslaten op een broodje hamburger! Perfect toch!?


Als Vader zit je een aantal heerlijk biertjes te proeven, en in de keuken staat degene die misschien wel het meeste op de hele wereld van je houdt, een zalig broodje hamburger te bouwen! Briljant! 
Perfecter kan Vaderdag eigenlijk niet zijn! Dus, Vaderdag 2017... Naar 't Taphuys! 

Voor alle info kunt u uiteraard zelf even kijken op www.taphuysarnhem.nl Fijne Vaderdag!

Geschreven door: Bas de Goede / degoedebas88

Volg de #FSOM crew op Instagram, en blijf op de hoogte van alles dat u hoort te weten! 

Reacties