La Guillotine van Brouwerij 'Huyghe' - Fifty Shades of Men

Breaking

Home Top Ad

Hier adverteren?

Post Top Ad

Hier adverteren?

woensdag 9 augustus 2017

La Guillotine van Brouwerij 'Huyghe'

"La Guillotine" een naam die direct de aandacht trekt... Dit bier is gebrouwen ter herinnering aan de 200 jarige Franse revolutie door brouwerij 'Huyghe'. Toen dit bier als eerbetoon voor het eerst op de markt kwam, was het de bedoeling dat het een eenmalige oplage zou gaan worden.


Hoe anders is het gelopen....


Al gauw sloeg het bier aan, met haar prachtige aromatische geur die in de eerste instantie lastig te plaatsen is. Een beetje citrus-achtig maar toch ook weer net niet helemaal. Het bier is sinds jaar en dag al een paradepaardje van deze Belgische brouwer. De brouwerij van het roze olifantje, kijk uiteraard ook eens op hun eigen site!


Met haar prachtige kleur en de complexe geur begon het al goed met dit biertje, en dan de smaak...
Oef wat heerlijk! Bij de eerste slok een zalig prikkelend gevoel op je tong en een zeer krachtige smaak die ook daadwerkelijk doet denken aan sterke Ale. Dit bier is driemaal gegist om deze heerlijke smaak tot uiting te laten komen. Dit meergranen bier is echt daadwerkelijk een verademing en komt per direct zeer hoog op mijn persoonlijke lijstje te staan!

Bier: La Guillotine 8,5% ABV
Type: Belgium Amber Ale
Brouwer: Brouwerij Huyghe
Herkomst: Melle, België
Rating: 9/10

Bijna de maximale score! En deze prachtige Ale verdient dat ook absoluut!
Mocht je iets aan willen raden van deze brouwer, horen wij dit uiteraard graag!De 'La Guillotine' is in Nederland al steeds beter verkrijgbaar bij de betere drank speciaalzaken.
Absoluut een aanrader om aan je 'conquest list' als beergeek toe te voegen!

Tips? Ideeën? Toevoegingen? Ik hoor het graag!
Like onze facebookpagina snel en mis nooit meer iets!
Volg ons uiteraard ook op instagram: degoedebas88 en fiftyshadesofmen en bouw samen met ons aan DE bierliefhebbende community die wij allen zo hard nodig hebben in ons leven!

Op dit moment werken wij hard aan een nieuwe site die beter bij onze artikelen past en uiteraard een goed werkende mobiele versie! Tevens werken wij aan de verbetering van onze social media kanalen, binnenkort kunnen jullie uiteraard ook lid worden van onze biercommunity groep op Facebook! Hierover volgt binnenkort meer en in het najaar gaan wij ons eigen Youtube kanaal lanceren!
Hierdoor hoef je niets meer te missen over proeverijen, events en alle gekke dingen die ons als mannen interesseren en intrigeren!

Wil je dat jouw bier hier ook terecht komt op onze website en social media?
Aarzel dan niet en contact ons via social media of het contactformulier op onze hoofdpagina!

Dit artikel is geschreven door: Bas de Goede / degoedebas88
Afbeeldingen zijn eigendom van Fifty Shades of Men en haar partners.

Het gebruik van deze afbeeldingen is niet toegestaan zonder toestemming van de eigenaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Post Bottom Ad

Hier adverteren?