Be Proud of your Beer! - Fifty Shades of Men

Breaking

Home Top Ad

Hier adverteren?

Post Top Ad

Hier adverteren?

dinsdag 27 maart 2018

Be Proud of your Beer!

Het begon allemaal op een koude nacht, vier studenten hingen nietsvermoedend aan de bar. Deze avond had een hele andere betekenis dan alle voorgaande avonden... Deze avond had een ander tintje, er scheen een ander licht en er hing een andere sfeer...

Enige tijd geleden kwam ik in contact met Jim, een ambitieuze student met een passie. Een passie voor bier en dan uiteraard 'craft beer' ook wel bekend als speciaalbier of ambachtelijk gebrouwen bier. Niet allemaal hetzelfde, dat weet ik. Maar het gaat om het avontuur, de ontdekkingen en het delen. Jim was met zijn vrienden en mede studenten op zoek naar iets anders... Op zoek naar iets meer...

Dit artikel begon met een prachtige omschrijving alsook het interview van mij begon met de initiatiefnemers van dit prachtige project. "Op een Koude nacht..." werd 'Beerstation' realiteit...
Beerstation is een vrij algemene term zou je denken, maar buiten een paar restaurants en Oost Europese sites vond je tot voor kort niet veel. Maar wanneer je iets beter zoekt, of weet wáár je naar zoekt. Kom je sinds kort ook 4 ambitieuze studenten tegen die hun eigen onderneming zijn gestart. Om hun passie met iedereen te delen...
Bij Beerstation verbaasden ze zich over het feit dat veel horecabedrijven en particulieren wel een wijnrek bezitten of dat er een rekje voor flessen wijn of frisdrank in je koelkast zit. Maar waarom niet voor flesjes heerlijk gerstenat? Waarom mag je niet trots zijn op jouw verzameling speciaalbieren?

Daar wilden ze verandering in brengen en zo geschiedde...

Ik heb de mannen achter dit initiatief even gesproken en wilde graag weten waarom, en hoe ze dit fenomenale initiatief zijn begonnen op die koude nacht. En misschien veel belangrijker nog, dat het de vorm heeft aangenomen die het heden ten dage heeft.

Wie zijn de mannen achter Beerstation?
"Wij zijn 4 studenten die allemaal één belangrijk ding met elkaar gemeen hebben. En dat is een groot liefde voor speciaalbier!"

Hoe is de naam en het idee van Beerstation ontstaan?
"Het begon op een koude nacht, vier studenten, een bar en (veel) speciaalbier. Deze avond was veel specialer dan zomaar een avondje uit. Als fanatieke bierliefhebbers werd speciaalbier al gauw onderwerp van gesprek. Wij waren het met zijn vieren eens dat speciaalbier meer in de spotlight mag komen en ook verdient! Je ziet overal wijnrekken -meubels, maar geen een voor speciaalbier. Hierin wilden wij verandering brengen. Zodoende zijn wij biermeubels gaan maken. En leggen we de focus nu vooral op de horecabedrijven en eventueel de échte bierfanatiekelingen."

Waarom hebben jullie juist dit meubel als model voor de lancering gekozen?
"Wij hebben Station No.2 gekozen voor de lancering, dit is het jongere broertje van Station No.1
De reden hiervoor is omdat dit product totaal nieuw is op de markt. Men moet er nog aan wennen… Met deze kijk hebben wij gekozen voor Station No.2, omdat hij wat kleiner en minder robuust is als Station No.1. Maar voor diegene die zichzelf als echte fanatiekelingen zien, is Station No.1 natuurlijk het antwoord."

Wat staat er op de planning voor de komende maanden?
"De planning voor de aankomende maanden is om naamsbekendheid te generen. Wij zullen persoonlijk contact opnemen met lokale cafés, brouwerijen en restaurants om hun expertise aan te horen over onze modellen. Wij zullen op deze expertise anticiperen om eventueel nieuwe varianten te maken met bijvoorbeeld verlichting. Maar sssttt…wij willen niet te veel verklappen. Een ding is zeker, er zijn genoeg mogelijkheden. En om maar heel cliché af te sluiten “The sky is the limit…”.

Er is nog maar 1 laatste biertje dat je kunt nuttigen. Welke kiezen jullie!?
"Oeiii… lastige vraag. Zeker omdat wij ook een tropische zuiderling in ons team hebben. Namelijk een geboren en getogen Limburger. Hij kiest voor het typische Belgisch biertje, namelijk ‘La Chouffe’. De andere drie echte ras Amsterdammers hebben natuurlijk meer de voorkeur naar ‘’t IJ’. Maar om eerlijk te zijn, zou elk biertje er wel in kunnen…"

Jim, Rutger, Lorenzo en Glenn... Vier studenten met een passie die vele van ons met hen delen én het hebben van 2 rechter handen komt ook wel goed van pas. Prachtige meubels waarin je jou speciaalbieren kunt bewaren op een nuttige manier en tegelijkertijd toch een beetje de blits kunt maken! Wanneer je naar de illustraties kijkt kun je enkel onder de indruk zijn. De simpele basis, maar o zo robuuste en tegelijkertijd elegante uitstraling heeft iets unieks. Bij mij komt enkel de vraag omhoog, kan het nog groter.... 
Fifty Shades of Men en de mannen van Beerstation hebben een prachtige aanbieding voor jullie! 
Op Bierstation no.2 een dikke vette KORTING van maar liefst 15%!

Ga snel naar: www.beerstation.nl, kies meubel no. 2 en gebruik de code: "lancering15".
Wil je meer weten over www.beerstation.nl? Klik dan vooral op een van de linkjes van dit artikel en neem contact op voor meer informatie. 
Uiteraard gaan wij op Fifty Shades of Men alles goed in de gaten houden...

Dit artikel is geschreven door: Bas de Goede / degoedebas88

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met www.beerstation.nl.
Kijk snel op onze Social Media kanalen en Likevolg en abonneer je snel!
Mis niets meer over de belangrijkste bijzaken in het leven!
Alle afbeeldingen zijn eigendom van haar rechtmatige eigenaar.
Het gebruik zonder toestemming van de rechtmatige eigenaar is niet toegestaan.
Contact: fiftyshadesofmen@outlook.com


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Post Bottom Ad

Hier adverteren?