Een verrassend Tafelbier van Brouwerij Kleiburg uit de Bijlmer

#94 Tafel Ale - Er zijn weinig stijlen bier waar ik niet bekend mee ben, maar dit is er toch één!
Het gaat in dit geval om een tafel bier, een bier met een laag alcohol[ercentage dat vroeger gedronken werd bij de maaltijd...

Sla je slag! Bubbelen in je eigen tuin!

Nog niet zo heel erg lang geleden kwam een Duiste supermarkt in ons landje met de verkoop van een geweldige Jacuzzi voor in je eigen tuin. Deze Duitse super droeg de naam 'ALDI' en net als met heel erg veel dingen, moest je er al de kippen bij zijn om er eentje te scoren. Want de voorraad is namelijk super beperkt. Daarom hebben wij goed nieuws voor jullie....

Bron: Mspa
De andere Duitse supermarkt in ons land begint binnenkort ook met de verkoop van een opblaasbare Jacuzzi! Vanaf Donderdag 29 maart is deze te koop voor €289,- per stuk bij de Lidl en wat ons betreft is dat precies het moment dat het mooie weer mag aanbreken!

Is €289,- veel geld voor een opblaasbare Jacuzzi?
Nou, nee. Wij hebben hem nog niet getest natuurlijk, maar de Jacuzzi in de Duitse tegenhanger van de Lidl in de verkoop had; was €100,- duurder. Was wel een tikkeltje groter met 196 cm diameter in plaats van 180 cm. Maar.... De Jacuzzi van de Lidl heeft maar liefst 180 jets! Dat is 60 meer dan zijn voorganger.
Bron: Metro Nieuws

De Fifty Shades of Men conclusie

Op 29 Maart 2018 zet je ruim voor 08:00 je wekker. Zelfs als het je vrije dag is en wanneer het niet je vrije dag is. Dan neem je maar even een snipperdagje! Je zorgt dat je uiterlijk 07:59 bij de ingang van de Lidl staat. De Lidl's met de juiste spirit hebben dan de voordeur al echt wel open! En hoppa een sprintje naar de opblaasbare Jacuzzi! Voor €289,- kan dit simpelweg geen miskoop zijn! Dat kan gewoon niet!

Enkel hebben we dan nog een zonnetje nodig en een zacht briesje, zodat jij met je vrienden lekker kunt gaan bubbelen in de tuin!

Enjoy!

Dit artikel is geschreven door: Bas de Goede / degoedebas88
Vergeet niet om onze #fsom Socials te checken!
Reacties