Stranger Things - Seizoen 3 - Fifty Shades of Men

Breaking

Home Top Ad

Hier adverteren?

Post Top Ad

Hier adverteren?

woensdag 28 maart 2018

Stranger Things - Seizoen 3

We waren natuurlijk niet geheel verrast toen Stranger Things een derde seizoen toegewezen kreeg nadat seizoen 2 net uitgekomen was op Netflix. Wanneer we het derde seizoen mogen verwachten is nog even een raadsel maar... er is wel licht aan de horizon!

Related image

Er is namelijk nieuwe informatie vrijgegevens over deze fantastische serie!

What's going on 80's?

We verlaten de jaren 80 nog niet om ineens een grote verschuiving naar het heden te maken of iets dergelijks. Waarom iets veranderen wat gewoon goed werkt, toch?

Producer Shawn Levy heeft, volgens de Hollywood Reporter, aangegeven dat seizoen 3 van Stranger Things zich afspeelt in de zomer van 1985! Seizoen 1 speelde zich af in 1983 en seizoen 2 in 1984 dus ondanks dat dit geen hele grote schok is blijft het leuk om een bevestiging te krijgen.

Image result for stranger things season 2 mad max

Verder is er nog niet zoveel bekend. We weten dat er meer romantiek aanwezig zal zijn met relaties die in de vorige seizoenen zijn opgebouwd. Zo hebben we straks Eleven en Mike en als nieuw stel Lucas en Max! Levy zei hierover: Ze zijn nog maar 13 of 14 jaar oud dus wat houdt romantiek nu echt in op die leeftijd? Het is geen eenvoudige en stabiele relatie dus er zit wel humor in die instabiliteit.

Steve zal ook een grotere rol krijgen in het derde seizoen. In seizoen 2 kreeg hij al een grote rol als beschermer van de groep maar die rol wordt verder uitgebreid. Levy: "We won't be abondoning the Dad Steve magic". Dat wordt wat!

Image result for stranger things season 2 steve

Als laatste hebben we Will. Will krijgt het in de eerste twee seizoenen zwaar te voorduren maar in het derde seizoen krijgt hij iets meer rust. Maar wat is iets meer rust in het universum van Stranger Things?

Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot het derde seizoen begint. Lees hier mijn review van seizoen 2!

Zodra we meer weten lezen jullie het uiteraard hier op Fifty Shades of Men!

Related image

Dit artikel is geschreven door: Peter / cloudstrifenlVergeet niet om Fifty Shades of Men te volgen op FacebookInstagramPinterest en Twitter!
Jouw gamereviews op Fifty Shades of Men? Neem contact op via het contactformulier!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Post Bottom Ad

Hier adverteren?