#89 Twee knallers van de De Oude Natie uit Michigan

Het is hoog tijd om mijn bierige wereldreis te gaan vervolgen. Na enige afwezigheid vervolgen we onze wereldreis en steken we de oceaan over naar Amerika, we zullen later nog weer terug komen naar Engeland. We gaan dan nog wat lekkere bieren proeven en wat brouwerijen bezoeken.

Ledger - Not Dead Yet

Nieuwe muziek juichen we bij Fifty Shades of Men altijd toe. De Christelijke rockband Skillet heeft door de jaren heen al flink wat hits op hun naam gezet met onder andere "Monster" en "Alive" of recentelijker "Back From the Dead" en "Invincible". De drummer zingt ook een aardig toontje mee en laat het nu net die drummer zijn die een solo project is gestart!


Image may contain: 1 person, text


Dit konden we jullie niet onthouden. Jen Ledger heeft speelruimte gekregen om haar eigen creativiteit verder uit te bouwen en in de vorm van Ledger heeft ze dit nu ook gedaan.

Nu denk je wellicht, Christelijke band, dat is niks voor mij. Wellicht is dat bij sommige nummers ook inderdaad zo maar het is over het algemeen gewoon een heavy rock band die het Christelijke er niet heel dik bovenop legt. Daarom doet deze band het ook ontzettend goed in de mainstream lijsten.

Drummer

De drummer van Skillet krijgt de laatste albums steeds meer een rol als zanger. Nu heeft ze dit verder uit kunnen werken door achter haar drumset weg te stappen en de zang volledig voor zich te nemen in haar solo project "Ledger". Gisteren kwam haar eerste single "Not Dead Yet" uit! Het is geen opstap om te stoppen met Skillet maar eerder een leuke extra. Het nummer is ook mede geproduceerd door bandleden van Skillet.

Nu kunnen we jullie het nummer niet meer onthouden natuurlijk. Daarom hieronder Not Dead Yet. Enjoy!Dit artikel is geschreven door: Peter / cloudstrifenl

Vergeet niet om Fifty Shades of Men te volgen op FacebookInstagramPinterest en Twitter!


Reacties

Een reactie posten