The Walking Dead - The Final Season Episode 1: Done Running Review

Telltale Games is terug met hun laatste seizoen van The Walking Dead. In deze serie bepaal jij hoe het verhaal eruit ziet en bepalen de keuzes die jij maakt het verloop van het verhaal. Na 3 seizoenen en een Michonne spin-off zijn we eindelijk bij het laatste seizoen aanbeland. De eerste aflevering is sinds dinsdag 14 augustus verkrijgbaar en uiteraard heb ik deze voor jullie gespeeld. Deze review kan enkele spoilers bevatten! Happy reading!


Spyro the Dragon vliegt de huidige generatie in!

Spyro the Dragon kennen we natuurlijk allemaal nog wel vanuit het PlayStation One tijdperk. Het vriendelijke paarse draakje die als leuke platformer werd geintroduceerd in de wereld van videogames! Activision heeft nu een leuk bericht voor ons!Image result for spyro reignited trilogy

De geruchten deden al een tijdje de rond op het wereld wijde web maar nu is het toch officieel gemaakt. Spyro the Dragon vliegt binnenkort naar de PlayStation 4 en Xbox One in een vernieuwd jasje! Deze trilogie bevat de eerste drie Spyro games namelijk: Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto's Rage en Spyro: Year of the Dragon!


Wanneer dan?

In veel gevallen worden games aangekondigd en duurt het vervolgens weken, maanden of zelfs jaren voor er een release date bekend is. In dit geval is het wachten gelukkig beperkt tot het lezen van dit artikel. We kunnen weer aan de slag met Spyro op 21 september van dit jaar! Ga je deze trilogy spelen? Of laat je deze voor wat het is? Let us know in the comments! Voor jullie gemak hebben we hieronder de Reveal trailer nog even toegevoegd. Cheers!

Dit artikel is geschreven door: Peter / cloudstrifenl

Vergeet niet om Fifty Shades of Men te volgen op FacebookInstagramPinterest en Twitter!


Speciaal geselecteerd voor jou!

Reacties