Vrije Vogels Opgelet! De Chick Magnet uit Gelderland is binnen! - Fifty Shades of Men

Breaking

Home Top Ad

Hier adverteren?

Post Top Ad

Hier adverteren?

zaterdag 7 april 2018

Vrije Vogels Opgelet! De Chick Magnet uit Gelderland is binnen!

De vrije vogels konden in Maart hun lol op, want niemand minder dan de Chick Magnet was in town. Nummer drie in de Bird Collab Tour kwam deze maand aangevlogen vanuit Gelderland, de Chick Magnet is uitgebroede kindje van de samenwerking tussen Bird Brewery en Oersoep.


Wat is de Bird Collab Tour eigenlijk? Dit lees je in "Een rondje door Nederland".
12 maanden, 12 provincies en dus ook 12 collabbrews! De #beergeeks kunnen hun geluk niet op, en ik dus ook niet. De eerdere collabs waren Gijtlijster uit Limburg in Januari en de Barley Bird uit Noord Brabant, gebrouwen met respectievelijk Natte Gijt en Frontaal.

Waren dit dan ook goede bieren?
Ja, eigenlijk best wel. Uit reacties bleek dat de Gijtlijster niet bij iedereen erg populair was, maar ik kan hem nog altijd enorm waarderen en de Barley Bird was een tikkeltje eenvoudig qua smaak. Maar wel gewoon erg goed. De bieren zijn nog altijd verkrijgbaar bij diverse adressen, dus snel in huis halen! Bij Fifty Shades of Men hebben we in de eerdere artikelen de kortingscode 'STERK' vermeld bij Sterk Amsterdam. Hiermee krijg je 10% korting op AL je Bird bieren. Snel bestellen of ophalen dus!
De Chick Magnet
Dit bier is bij Oersoep Brouwerij in Nijmegen. Deze brouwerij vestigde zich in de oude Honig fabriek en timmert in korte tijd flink aan de weg. Ze dragen ook wel de bijnaam: Meesters in de spontane vergisting. Ze brouwden al enkele heerlijke bieren, zoals: Hopfather en Offspring en nu de beurt aan de collab met Bird!

Het is een Sour Pale Ale geworden, oftewel een zuur bier dus. Persoonlijk vindt ik de zure bieren van Flying Dutchman erg goed maar verder is dit niet een van mijn favoriete biersoorten. Echter kan ik deze wel erg waarderen wanneer het mooi weer is! Fris, Zuur en een klein bittertje. Ideaal voor de warmer wordende dagen. Toen het bier uit kwam had de winter echter pas net intrede in ons landje gedaan, ongeveer een maand of drie te laat. Maar laten we daar niet te veel over uitweiden. Tijd voor het paspoort!

Naam: Chick Magnet
Brouwer: Bird Brewery & Oersoep Brouwerij
Herkomst: Nijmegen, Gelderland
Soort: Sour Pale Ale
ABV: 3,9%
Details: 25 IBU 12 EBC
Kleur: Oranje, Troebel
Geur: Kenmerkend zuur met een frisse zomerse fruitige geur.
Smaak: Abrikoos, Super fris en zeer toegankelijk!
Verkooppunt: www.sterk.amsterdam
Untappd: 3,50 / 5
Waardering: 7 / 10

Dit heerlijke frisse zuur bier met een klein bittertje dat pas echt tot leven komt in de nasmaak. De abrikoos is zeer fel aanwezig en geeft het biertje echt die zomerse fruitige smaak, gelukkig is het bier hierdoor niet te zoet geworden! Dit bier kan ik absoluut aanraden nu de temperaturen gaan stijgen!
Alvast een toast op de overige negen colabbrews die Rick en Ralph van Bird Brewery voor ons in petto hebben! Hopelijk gaan jullie mee op reis door de wondere wereld van de Neerlans beste brouwerijen! Check de komende dagen ook ons YouTube kanaal en laat je verassen en verblijden met de heerlijke therapeutische klanken en rustgevende beelden van onze nieuwste content!

All you need is... Fifty Shades of Men!

Dit artikel is geschreven door: Bas de Goede / degoedebas88

Dit heb je misschien gemist!


Kijk snel op onze Social Media kanalen en Likevolg en abonneer je snel!
Voeg je bij de vetste community gemaakt door mannen!
Mis niets meer over de belangrijkste bijzaken in het leven!
De afbeeldingen in dit artikel zijn eigendom van haar rechtmatige eigenaar.
Gebruik van deze afbeeldingen is enkel toegestaan met toestemming van de rechtmatige eigenaar.
Beeldmateriaal in dit artikel is het onbewerkte eigendom van Bas de Goede.
Contact: fiftyshadesofmen@outlook.comGeen opmerkingen:

Een reactie posten

Post Bottom Ad

Hier adverteren?