#89 Twee knallers van de De Oude Natie uit Michigan

Het is hoog tijd om mijn bierige wereldreis te gaan vervolgen. Na enige afwezigheid vervolgen we onze wereldreis en steken we de oceaan over naar Amerika, we zullen later nog weer terug komen naar Engeland. We gaan dan nog wat lekkere bieren proeven en wat brouwerijen bezoeken.

De duurste Netflix kraker ooit komt eraan!

Bij Netflix weten ze wel hoe ze ons kunnen vermaken, de ene hitserie na de andere klapt de streaming dienst onze huiskamer in. Met haar originals bewijzen ze keer op keer dat ze over flink wat kwaliteiten beschikken, met films is het succes wat wisselvalliger. Maar daar lijkt nu toch definitief verandering in te komen...


Netflix werkt achter de schermen aan Six Underground die haar release gaat krijgen in 2019. Met een budget van ruim 100 miljoen dollar gaan ze serieus meedoen. Netflix heeft voor deze film niemand minder dan de getalenteerde, en grappige, Ryan Reynolds gestrikt! Damn dat kan haast niet mis gaan! Daarnaast werkt Michael Bay en diverse toppers van onder andere Deadpool mee aan de productie van Six Underground!

Netflix verwacht met een enorm budget tot haar beschikking in 2018 maar liefst 1000 eigen films en series te hebben, waarvan een deel Netflix originals zijn en een deel aangekochte producties. Six Underground met Ryan Reynolds wordt ergens in 2019 verwacht en voor deze film zal kosten noch moeite worden gespaard. Mudbound, Bright en Okja werden bijvoorbeeld zeer wisselend ontvangen... Dus wij zijn erg benieuwd!

Heb jij nog geen Netflix? Ga snel naar snel naar de site!

Artikel geschreven door: Bas de Goede / degoedebas88 / thedutchbeerdad

Kijk snel bij ons op facebook, Like onze pagina en join een van onze groepen!
Volg ons op Instagram! En abonneer je snel op ons YouTube kanaal Fifty Shades of Men!
Voeg je bij de vetste online community!Dit is ook wat voor jou!


Reacties