Bavaria gaat haar naam veranderen! - Fifty Shades of Men

Breaking

Home Top Ad

Hier adverteren?

Post Top Ad

Hier adverteren?

donderdag 14 juni 2018

Bavaria gaat haar naam veranderen!

We kennen allemaal Bavaria wel, de blauwe blikken met daarin het Pils uit de ketels in Lieshout. Maar wist je dat Bavaria veel meer is dan alleen dat blauwe blikje? 

De onderneming bestaat bijna 300 jaar, opgericht in 1719 in het plaatsje Lieshout. Zeker in de afgelopen jaren is er een hele hoop veranderd. Bavaria heeft inmiddels gerenommeerde merknamen als o.a La Trappe, Rodenbach en de Palm bierbrouwerij onder haar hoede. Inmiddels gaan er ook diverse geruchten dat door de brouwerij ook goedkope / budget pilsners worden gebrouwen voor o.a Aldi in de vorm van het welbekende Schültenbrau.

Daarnaast wil Bavaria zich graag doorontwikkelen en mee met de tijd, de nieuwe naam gaat worden "Swinkels Family Brewers". Met deze prachtige naam verwacht de onderneming klaar te zijn voor de toekomst. Maar wees niet bang, het vertrouwde blauwe blikje met daarin Bavaria Pils...zal niet veranderen.

De grote vraag is natuurlijk, gaat dit de familie verder helpen? En heeft het invloed om de merknaam Bavaria zelf!? We gaan het in de toekomst mee maken en tot die tijd hopen we dat er gewoon lekker bier gebrouwen gaat worden.

Artikel geschreven door: Bas de Goede / degoedebas88 / thedutchbeerdad

Kijk snel bij ons op facebook, Like onze pagina en join een van onze groepen!
Volg ons op Instagram! En abonneer je snel op ons YouTube kanaal Fifty Shades of Men!
Voeg je bij de vetste online community!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Post Bottom Ad

Hier adverteren?