E3 - The Aftermath - Fifty Shades of Men

Breaking

Home Top Ad

Hier adverteren?

Post Top Ad

Hier adverteren?

vrijdag 15 juni 2018

E3 - The Aftermath

Games, games en nog eens games. Exclusieve titels, nieuwe titels, awesome titels en zaken waar we wellicht minder voor warm lopen. Het kan allemaal tijdens E3 2018, de grootste gameshow ter wereld. Zondagavond is het geweld losgebarsten en duurt nog tot donderdag. De grote namen hebben echter hun conferenties gehouden en nu het stof is neergedaald (en ik tijd heb om er eens even rustig voor te gaan zitten) is het hoog tijd om jullie te vertellen wat ik van deze editie vond. Hebben Microsoft, Sony, Nintendo, EA Games, Bethesda, Ubisoft en Square Enix nog een paar leuke titels uit de doeken weten te doen of viel het tegen? Mijn persoonlijke top 10 van 2018, in willekeurige volgorde. Let's talk games!
Afbeeldingsresultaat voor e3 2018

Ik loop persoonlijk altijd warm voor E3. Zodra de meimaand is begonnen komen de eerste geruchten vaak al om de hoek en worden de kleine of iets minder kleine aankondigingen al gedaan. Gamedevelopers en publishers zijn weken, zo niet maanden bezig om het evenement te hypen en dat gaat ze altijd goed af. Gelukkig hebben ze ook nog leuke dingen laten zien.


10. The Last of Us Part II

Vijf jaar geleden kwam Naughty Dog, bekend van de Uncharted series, op de proppen met een kleine game genaamd The Last of Us. De game, met in de hoofdrol Joel en Ellie deed een hoop stof opwaaien en is tot op de dag van vandaag nog steeds een van de beste games die is uitgebracht op de PS3 en later de PS4. Daarom is het ook niet gek dat men een tweede deel heeft aangekondigd waar tijdens de E3 nieuwe beelden van zijn getoond. Check hieronder de trailer.

9. Ghost of Tsushima

Samoerai zijn deze E3 niet helemaal achtergebleven en hebben zichzelf flink uit de doeken kunnen doen. Zo komt uit de hoed van Sucker Punch de game Ghost of Tsushima. Deze samoerai game laat zien hoe het moet en ik kan niet wachten om de game daadwerkelijk te kunnen spelen. Helaas is er nog geen releasedatum maar deze ga ik zeker in de gaten houden.


8. Assassin's Creed: Odyssey

Vorig jaar kwam Assassin's Creed weer helemaal terug na een jaar afwezigheid. Na het door bugs geteisterde Assassin's Creed Unity en het minder goed ontvangen Syndicate was het tijd voor een jaartje rust. Na een jaar extra ontwikkeltijd kwam er Assassin's Creed Origins op de markt. Deze game wist mij, net als vele anderen, helemaal te bekoren en dan is het natuurlijk niet verrassend dat Ubisoft een jaar later alweer met een nieuwe Assassin's Creed komt. Dit keer kun je de hele game spelen als man of als vrouw, staat Griekenland centraal en bezit jij de magische speer van Leonidas. Enige waar ik bang voor ben bij deze game is dat het meer een skin/uitbreiding gaat zijn van Origins dan een volwaardige nieuwe game. De gehele interface en manier van spelen komt wel heel erg overeen en dat is wellicht niet altijd de juiste koers. Maar het oude Griekenland verkennen, dat zie ik wel weer zitten.


7. Spider-Man

Twee jaar geleden, tijdens de E3 persconferentie van Sony, werd Spider-Man aangekondigd. Een game die volledig los zou staan van films en dus gewoon een game kon zijn. Ondanks dat ik ook mijn plezier wel heb gehaald uit The Amazing Spider-Man 1 en 2 komt deze game toch wel erg goed uit de verf. De dames en heren van Insomniac Games hebben veel tijd en energie in de game gestoken en gezien de gameplay die we hebben gezien wordt dit gewoon een topper waarmee we in september al aan de slag kunnen. Mijn pre-order is geplaatst!


6. Skull and Bones

Piracy is dead, long live piracy! Dat is de slogan voor Skull and Bones. Deze game uit de stal van Ubisoft leunt op de gevechten die we zagen in Assassin's Creed IV: Black Flag alleen hebben ze het nu nog meer uitgewerkt en er een volledige game omheen gemaakt. Alleen of met vrienden de zeeën bevaren en je een echte piraat wanen, wie wil dat nu niet? Ik ga hem zeker spelen!


5. Fallout 76

In mijn Road to E3 blog liet ik al weten dat Fallout 76 was aangekondigd en dat de geruchten zich voordeden dat het een online RPG zou worden. Dit blijkt ook gewoon zo te zijn! Maar dan wel met de keuze om alles alleen te doen. Met vrienden wordt het alleen allemaal net iets leuker. Een online softcore survival RPG die je met een gering aantal mensen per server speelt. Dan heb je mij al om. Coöp behoort ineens tot de mogelijkheden! En ik hoopte al op een herhaling van Fallout 4, aankondigen op E3 en uitbrengen in november, en dat hebben ze gewoon weer gedaan. 18 november 2018 kunnen we aan de slag in de heuvels van West Virginia. Bring on Fallout 76!


4. Days Gone

In 2016 werd naast Spider-Man nog een andere titel getoond op het scherm bij Sony. Deze game bleek Days Gone te heten en zag eruit als een combinatie tussen The Last of Us (een van mijn favoriete games) en een van mijn favorieten series ooit, Sons of Anarchy. Deze E3 werd de game niet alleen nogmaals getoond maar kwam er ook een releasedatum aan te hangen. Op 22 februari 2019 kunnen we aan de slag met deze topper en ik voorzie een aanslag op mijn tijd en portemonnee tegen die tijd.


3. Sekiro: Shadows Die Twice

Deze titel ziet er niet alleen fantastisch uit, het kont ook nog eens uit de stallen van een van mijn favoriete developers: From Software. Na Demon's Souls, 3 Dark Souls games en Bloodborne verdient deze developer een schouderklopje. Na het zien van deze trailer verdienen ze straks gewoon nog een. Ik zie niet voor niets dat samoerai goed vertegenwoordigd waren op deze E3.


2. Kingdom Hearts III

Kingdom Hearts III mag simpelweg niet in deze lijst ontbreken. De eerste twee delen kwamen beide uit op de PlayStation 2 en later als remasters voor de PlayStation 3 en PlayStation 4. Het avontuur van Sora, Donald en Goofy gaat op 29 januari dan eindelijke verder en ik zit hier echt met smart op te wachten. Wat men heeft laten zien tot dusver ziet er verschrikkelijk goed uit en ik kan niet wachten om de magische Disney werelden te gaan bezoeken in deze game.


1. Cyberpunk 2077

Last, but not least, Cyberpunk 2077. De makers van The Witcher III: Wilde Hunt komt nu een futuristische game in een geheel andere wereld met de naam Cuberpunk 2077. De trailer ziet er goed uit en deze developer weet hoe je een game maakt. Ik kijk ontzettend naar deze titel uit en deze zal hier op FSOM vast nog wel vaker voorbij gaan komen.


Honorary Mentions

Voor mijn zijn dit op het moment de 10 toppers van E3. Maar het is altijd weer moeilijk om te kiezen.Ik ben zelf een PlayStation gamer en heb daarom de Microsoft en Nintendo games niet genoemd maar ik had prima Gears of War 5 of de nieuwe Super Smash Brothers kunnen noemen. Maar ook Devil May  Cry 5 en The Elder Scrolls VI zijn officieel aangekondigd.

Al met al was het een drukke E3 en dat maakt het voor mij als gamer een top E3! Wat waren jullie favorieten? Welke games kijk je naar uit en welke games lijken je op voorhand al helemaal niets? Laat het weten in de comments!

Dit artikel is geschreven door: Peter / cloudstrifenl / dutchplaystationgamer

Vergeet niet om Fifty Shades of Men te volgen op FacebookInstagramPinterest en Twitter!


Speciaal geselecteerd voor jou!

➼➼➼ Road to E3
➼➼➼ Games with Gold en PS+ Juni 2018
➼➼➼ Gamer zijn is niet vervelend

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Post Bottom Ad

Hier adverteren?