Road to E3 - Fifty Shades of Men

Breaking

Home Top Ad

Hier adverteren?

Post Top Ad

Hier adverteren?

zaterdag 9 juni 2018

Road to E3

De jaarlijkse gamebeurs E3 (Electronic Entertainment Expo) begint volgende week en in dit is voor gamers over de gehele wereld een evenement om naar uit te kijken. Nieuwe games, meer informatie over aangekondigde games en misschien zelfs nieuwe hardware? We horen het volgende week. Maar het is niet ongebruikelijk dat we voor die tijd ook al heel wat leuke aankondigingen krijgen. Daarom een kleine "Road to E3".Afbeeldingsresultaat voor e3 2018

The road is long

Het is een lange weg naar E3. De gemoederen beginnen in mei altijd hoog op te lopen en vaak met goede reden. Omdat niet al het nieuws getoond kan worden tijdens de showcases tijdens E3 of omdat men dan graag de aandacht wat inhoudelijker wil houden komen er vaak in de loop naar E3 al leuk nieuws naar voren. Sony maakt het dit jaar zelfs zo bond door in de laatste week elke dag een nieuwe aankondiging te doen! Wat weten we tot dusver?

Bethesda

Afbeeldingsresultaat voor fallout 76 banner
Klik op de afbeelding voor de trailer!

Bethesda pakte het slim aan door een hele dag het bekende Please Stand By beeld vanuit de Fallout reeks te tonen op Twitch met daarbij het bekende Fallout mannetje in de voorgrond. Het ging hierbij dus om Fallout 76. De geruchten gaan dat deze Fallout een online element zal kennen en dat het om overleven zal gaan. Of dit coop zal zijn of The Elder Scrolls Online volgt als een MMO Fallout, dat valt nog te bezien.

Naast Fallout kondigde Bethesda ook Rage 2 aan. Rage is een FPS gezet in een post-apocalyptische wereld die het best goed heeft gedaan. Een tweede deel is dus niet heel erg vreemd.

Afbeeldingsresultaat voor rage 2
Klik op de afbeelding voor de trailer!

Sony

De E3 showcase van Sony is op 12 juni om 3 uur in de nacht. Tot die tijd gaan ze, vanaf het moment van schrijven, nog vier aankondigen doen. Twee aankondigingen zijn reeds gedaan. De eerste is een oude game in een nieuw jasje.

Afbeeldingsresultaat voor tetris effect
Klik op de afbeelding voor de trailer!

De tweede aankondiging uit de stal van Sony was een release date! Een gewilde game bij veel gamers is het reeds aangekondigde Days Gone. De eerste gameplaybeelden van twee jaar geleden zagen er fantastisch uit en de vraag was, wanneer kunnen we het spelen!?

Die vraag is nu beantwoord! Check snel de trailer hieronder. De datum is 22 februari 2019!


The road continues

Het is dus nog een paar dagen tot het grote geweld losbarst met alle aankondigen omtrent E3. We houden jullie gedurende volgende week natuurlijk op de hoogte. See you soon!

Kijk je net als ik uit naar volgende week? Waar wacht je het meest op? Waar kijk je naar uit?

Laat het ons weten in de comments!

Dit artikel is geschreven door: Peter / cloudstrifenl / dutchplaystationgamer

Vergeet niet om Fifty Shades of Men te volgen op FacebookInstagramPinterest en Twitter!


Speciaal geselecteerd voor jou!

➼➼➼ Games with Gold en PS+ Juni 2018➼➼➼ Gamer zijn is niet vervelend
➼➼➼ Spider-Man PS4 Release Date bekend

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Post Bottom Ad

Hier adverteren?