The Walking Dead stervende!? - Fifty Shades of Men

Breaking

Home Top Ad

Hier adverteren?

Post Top Ad

Hier adverteren?

maandag 4 juni 2018

The Walking Dead stervende!?

Dat The Walking Dead al een tijdje in een dip zit zal geen verrassing zijn. Ook in mijn special in februari en mijn review op 17 april gaf ik al aan mijn interesse te verliezen in deze serie. Nu lijken ook bepaalde acteurs er zo over te denken.
Gerelateerde afbeelding

The Walking Dead is stervende. Het kijkcijferkanon wist met de finale van seizoen vijf te scoren toen er nog 15.75 miljoen mensen keken. Daarna ging het bergafwaarts met het laatste seizoen als dieptepunt met gemiddeld 11.31 miljoen kijkers bij de seizoensluiter.

Whole lotta leavin' going on


Nu blijkt dat ook de acteurs er zo over denken. Vorige week werd bekend dat Andrew Lincoln (Rick Grimes) na het aankomende negende seizoen er mee wil stoppen. Deze week komt daar Lauren Cohan (Maggie) ook bij. In het negende seizoen zal Cohan maar negen afleveringen te zien zijn en daarna zal ze dus voorgoed het speelveld verlaten.

Hoop doet... leven?

Met het vertrek van deze zwaargewichten komt ook naar buiten dat Norman Reedus (Daryl) zijn contract wel heeft verlengd voor een magisch bedrag van 20 miljoen dollar. Voor dat geld zou hij, zoals de geruchten de ronde doen, de rol van leider over gaan nemen. Maar of dat genoeg zal zijn?

Zwaar weer

Het zijn zware tijden voor The Walking Dead en de vraag is of ze na dit seizoen niet beter helemaal kunnen stoppen. De tijd zal het ons leren.

Kijken jullie nog uit naar seizoen 9? Wat vind je van de ontwikkelingen? Laat het ons weten in de comments!


Dit artikel is geschreven door: Peter / cloudstrifenl

Vergeet niet om Fifty Shades of Men te volgen op FacebookInstagramPinterest en Twitter!


Speciaal geselecteerd voor jou!

2 opmerkingen:

 1. Ik moet het laatste seizoen nog kijken. De laatste aflevering die ik zag eindigde bij de poorten met een grote vechtpartij.

  Jammer dat het in een dip zit. Ik vond het echt een briljante serie tot dusver.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nicole! Ik ben net ietsje verder dan jij, maar het voorlaatste seizoen was ook al zo langdradig! Terwijl deze wel geweldig begon! Ben benieuwd wat de toekomst gaat brengen!

   Verwijderen

Post Bottom Ad

Hier adverteren?