Peter's HQ: Komkommertijd - wat moet ik spelen? - Fifty Shades of Men

Breaking

Home Top Ad

Hier adverteren?

Post Top Ad

Hier adverteren?

vrijdag 20 juli 2018

Peter's HQ: Komkommertijd - wat moet ik spelen?

Kennen jullie dat gevoel? Je hebt je trouwe PlayStation (ik blijf de DutchPlayStationGamer) al het hele jaar optimaal gebruikt voor allemaal toptitels en ineens zit je in een komkommertijd. Voor velen niet zo interessant. De zon schijnt, het water is warm, het bier staat koud, kortom je gaat meer naar buiten en minder binnen zitten gamen. Maar eigenlijk heb je alle toppers zoals Far Cry 5, God of War, Detroit: Become Human en meer al gespeeld. Wat dan nu? Daar ga ik je bij helpen.
Dust: An Elysian Tail

Afbeeldingsresultaat voor dust an elysian tail

Een game die je bijvoorbeeld zou kunnen gaan spelen om deze zomermaanden door te komen is Dust: An Elysian Tail. Deze sidescrolling action-rpg game heeft van alles voor iedereen. Het kinderlijke voor de kleinen, het avontuur voor de groten. Jij speelt de mysterieuze krijger Dust. Door geheugenverlies weet hij niet meer precies wie hij is, hoe hij is gekomen waar hij is en hij heeft geen idee hoe hij aan zijn wapen komt. Wat hij wel weet is dat er oorlog woedt in het land en dat hij dat kan oplossen. Als je al een aantal jaren PlayStation Plus hebt en je hebt netjes alles gedownload, dan heb je deze titel zeker in je gekochte games staan! Mijn cijfer: 7/10.

Bloodborne

Afbeeldingsresultaat voor bloodborne
Een game die je wellicht hebt gemist als je geen fan bent van Dark Souls of simpelweg de game niet kent dan is dit zeker een aanrader. In maart was deze game nog gratis bij PlayStation Plus maar eigenlijk is dit gewoon een must play en zou deze in je rijtje met games niet misstaan. Het is een RPG met een hoge moeilijkheidsgraad, weinig wapens maar veel gameplay. Jij bent een hunter en moet ervoor zorgen dat je de nacht overleefd in het duistere Yarnham. Succes! Mijn cijfer: 9/10.

Beyond: Two Souls

Afbeeldingsresultaat voor beyond two souls

Nu je hebt kunnen genieten van Detroit: Become Human denk je wellicht, wat is er nog meer van deze ontwikkelaar? Onder andere Beyond: Two Souls. Je speelt als Jodie Holmes die een mysterieus wezen met de naam Aiden bij zich draagt. Het is niet voor iedereen weggelegd daar je echt een filmische ervaring voorgeschoteld krijgt. Naast lopen en objecten "onderzoeken" heb je niet veel te doen. Persoonlijk ben ik gek op dit soort games dus kan ik hem toch stiekem wel aanraden. Het is geen hele lange game waardoor je het wellicht net kunt uitzitten tot de nieuwe dosis met toppers ons leven binnen komt. Mijn cijfer: 7.5/10.

Mad Max

Afbeeldingsresultaat voor mad max game

Toegegeveven, Mad Max was een game die ik wilde spelen maar ik kon me er toch niet toe zetten om hem te kopen. Toen de titel in april deel uitmaakte van de PlayStation Plus line-up vond ik dat niet heel erg vervelend. Na ongeveer 50 uur rond te hebben gereden in deze fantastiche wereld kan ik niet anders concluderen dan dat je een leuke titel in handen hebt met deze game. Het is een sandbox game (letterlijk) en er is zo verschrikkelijk veel te doen dat je gegarandeerd de zomer doorkomt met deze titel. Mijn cijfer: 7/10.

Infamous: Second Son

Afbeeldingsresultaat voor infamous second son
Last but not lest, Infamous: Second Son. Wie heeft er nou nog nooit een droom gehad om speciale krachten te hebben? Ik kan me ook niemand bedenken. Neem in deze game de controle over Delsin Rowe, een jongen die op de een of andere manier altijd in de problemen komt. Wanneer hij zijn krachten krijgt veranderd zijn leven echter dramatisch. Voor ons als speler wel zo leuk. Go get it! Mijn cijfer: 8/10.

Have fun playing!

Vijf titels waarmee jij de zomer wel doorkomt. Nu heb ik deze titels allemaal al gespeeld en ben ik eigenlijk wel op zoek naar een zomertitel. Nog ideeën om mijn zomer aangenaam te maken? Laat het weten in de comments. Game on!

Vergeet ondertussen ook niet om lid te worden van de verschillende kanalen die Fifty Shades of Men rijk is! Fifty Shades of Gaming bijvoorbeeld. Join us, we have cookies!

Vergeet ook niet om mij te volgen op Instagram op cloudstrifenl of dutchplaystationgamer! See you soon.

Tot volgende week!

Dit artikel is geschreven door: Peter

Vergeet niet om Fifty Shades of Men te volgen op FacebookInstagramPinterest en Twitter!Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Post Bottom Ad

Hier adverteren?