Spiderman slingert door onze eerste #fsom Podcast - Fifty Shades of Men

Breaking

Home Top Ad

Hier adverteren?

Post Top Ad

Hier adverteren?

woensdag 3 oktober 2018

Spiderman slingert door onze eerste #fsom Podcast

Podcast #1 - De eerste Podcast van Fifty Shades of Men is een feit! Het concept staat en we gaan praten, lullen en onze mening geven over alles wat ons bezighoud. Er komen wat gasten langs en we presenteren reviews en nog veel meer aan jullie. Vandaag onze eerste Podcast... En niet zomaar eentje... 
Er was een tijd dat we ons in dierenhuiden moesten verhullen tegen de kou, omdat we nog niet wisten hoe we vuur moesten maken. Er was een tijd waarin we wel vuur konden maken, maar we niet naar de horizon konden reizen vanwege het risico van de aarde af te vallen. Er was een tijd dat de oceaan het einde was, totdat het moment aanbrak dat we met armada's de zeeën bevoeren. Er was een tijd dat we altijd een paard voor de wagen moesten spannen, totdat we uitvogelden hoe we de kracht van een aantal paarden in de auto konden krijgen. Er was een tijd dat de maan raadselachtig en onbereikbaar was, totdat Neil er zijn eerste stap opzette. En toen... En toen... Toen was het 2016 en vanaf dat moment tot het heden, is er meer content online gekomen dan alle jaren ervoor, sinds het bestaan van Internet.... - TDBD 

Daarom evolueren we bij Fifty Shades of Men ook mee! Onze Socials groeien gestaag en ontwikkelen we tot de pagina's waarvan jij je 'Notificaties' gewoon wil aanzetten. De bezoekers op onze website groeien flink, daarom werken we nu druk aan een totaal nieuwe website!
Deze is bijna af, maar daarover binnenkort meer!

Wat gaan we doen?

Je gaat van ons regelmatig Podcasts voorbij zien komen die we vooralsnog alleen op ons YouTube gaan plaatsen. Abonneer je dus snel! Zo mis je niets! 

Over YouTube gesproken! We gaan wekelijks met nieuwe filmpjes komen op ons kanaal! 
Reviews van de lekkerste bieren, Unboxing avonturen, het Vloggen op events die bezocht worden, Game-releases, Films en Series die je niet wilt missen en ga zo maar door! YouTube gaat een weerspiegeling worden van onze site, evenals onze overige Socials. 

Meer weten? Abonneer je op ons YouTube kanaal en volg onze Socials, daar houden we jullie uiteraard op de hoogte! 

#FSOM PODCAST #1 Spiderman Platinum Trophy & DutchPlaystationGamer 
Ik ga in gesprek met Peter / CloudStrifeNL/DutchPlayStationGamer over misschien wel de beste Game van 2018. Tijdens dit gesprek komen er ook enkele titels aan bod, die allicht ook in aanmerking komen voor onze eigen GOTY award! Check it out!  
Podcast deelnemers: Bas / TheDutchBeerdad & Peter / CloudStrifeNL/DutchPlayStationGamer
Lees meer over onze Fifty Shades of Men crewleden op onze kennismakings-pagina!

Enthousiast? Bestel Spiderman voor de PS4 dan hier! Met deze affiliated link steun je Fifty Shades of Men door middel van een kleine commissie op jou aankoop.

Eindredactie: Bas de Goede / Untappd & Instagram: thedutchbeerdad 
Kijk snel bij ons op facebook, Like onze pagina en join een de Fifty Shades of Men groepen!

Volg ons op Instagram! En abonneer je snel op het YouTube kanaal van Fifty Shades of Men!
Gebruik het contactformulier, benader ons op Instagram/facebook op stuur gewoon een mailtje naar fiftyshadesofmen@outlook.com 
Ben jij of  jou onderneming/product op zoek naar een partner 
om jou Social Media op te zetten of een boost te geven? 
Neem dan contact op met Kim Michaelis Marketing via kimmichaelis@hotmail.com. 
Fifty Shades of Men en alle Social Media kanalen zijn 
onderdeel van Kim Michaelis Marketing.
Social Media Management & Micro Marketing.
Foto's zijn eigendom van de maker van dit artikel. gebruik is enkel 
toegestaan met de toestemming van de maker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Post Bottom Ad

Hier adverteren?