Battlefield V Preview - World War II revived - Fifty Shades of Men

Breaking

Home Top Ad

Hier adverteren?

Post Top Ad

Hier adverteren?

vrijdag 16 november 2018

Battlefield V Preview - World War II revived

Battlefield V First Impression - Bij de aankondiging van deze titel was er behoorlijk wat controverse. Er werd bekend dat de game zich weer zou afspelen in de tweede wereldoorlog en dit werd als uiterst positief ontvangen. Waar de fans minder over te spreken waren was het feit dat je dit keer niet alleen als man kon spelen maar ook als vrouw! De reden dat de fans zo over de rooie gingen was het feit dat er geen vrouwen op het slagveld te vinden waren in de Tweede Wereldoorlog. Ik kijk persoonlijk liever naar de gameplay en man oh man, daar zit Battlefield V vol mee!


Install & Play

Eigenlijk word je direct met deze gameplay geconfronteerd zodra je de game opstart. De game moet, zoals zoveel games tegenwoordig, na het starten nog even installeren. Echter in plaats van wachten en kijken naar je scherm heeft DICE bedacht je een beetje kennis te laten maken met de gameplay. Zo speel je 5 zeer korte scenes om even te proeven aan verschillende wapens en voertuigen. Zo word je dus al ondergedompeld in de game voor je uberhaupt een menu hebt gezien!

Helemaal alleen?

Ik kan er lang en breed over praten maar Battlefield V is gewoon een multiplayer game. Dat de game nog een singleplayer element kent is eigenlijk meer een dienst aan de spelers die de voorkeur hebben alleen te spelen. In Battlefield V noemen ze dit War Stories. 

Nordlys

De eerste War Story neemt ons mee naar Rjukan in Noorwegen. Hier maken we ook direct kennis met de eerste vrouwlijke lead in de game, Solvieg. Solvieg haar moeder is door de Nazi's gevangen genomen en natuurlijk gaat ze een poging doen om haar te bevrijden. Wat je hier merkt is dat je niet zomaar guns blazing naar binnen kunt rennen. Tactiek en rust brengen je sneller bij je doel en als sluipmoordenaar is dit voor haar een eitje. Houd er echter wel rekening mee dat je er ook weer niet te lang over doet want de kou kan zomaar je einde betekenen. Zorg er dus voor dat je snel van kampvuur naar kampvuur trekt en vergeet ondertussen niet zoveel mogelijk Nazi's van de kou te bevrijden.

Under no Flag en Tirailleur

Naast Nordlys heb je nog twee verhalen die gespeeld kunnen worden. De eerste is Under no Flag. Deze War Story vertelt het verhaal van Billy Bridger, een Britse gevange die noodgedwongen zijn land moet dienen en hierdoor volop in de actie wordt gestort. In de derde en voor nu laatste story, Tirailleur. In deze missie speel je een Franse soldaat en word je verzocht om punten veilig te stellen voor de Fransen om zo de Nazi's te dwarsbomen.

Deze missies moet ik nog verder spelen maar uiteraard zal ik in de review hier meer over vertellen!

The Last Tiger

Over deze story is nog niet zoveel bekend omdat deze nog uit moet komen. Wel is bekend gemaakt dat je in deze story zult spelen als Peter Müller. Deze Nazi deed mee aan de oorlog vanuit een Tiger I tank wat natuurlijk een andere indruk achterlaat bij een man in de oorlog. Welke indruk dit achterlaat weten we op 6 december wanneer deze story, als onderdeel van het Tides of War pack, uitkomt.

Solo no more!

In de multiplayer is het waar Battlefield V echt tot zijn recht komt. Bij de lancering zijn er acht maps beschikbaar die je meenemen naar verschillende locaties in de wereld.

Zo heb je Twisted Steel en Arras. Deze maps nemen je mee naar Frankrijk. Hamada en Aerodrome plaatsen je in Noord Afrika en er zijn twee maps in Noorwegen met de namen Narvik en Fjell 652.

Voor onze Nederlandse trots kunnen we echter los op twee maps in de havenstad van Nederland, Rotterdam. De maps die zich hier afspelen heten Devestation en, hoe kan het ook anders, Rotterdam.

Rotterdam

Verschillende speelmodes

Tot dusver heb ik me alleen nog maar kunen concentreren op Conquest. In deze mode moet je met je team van maximaal 32 mensen verschillende tactische punten overnemen. Op deze manier nemen het aantal respawns van de tegenstander af en de eerste die er voor zorgt dat de tegenstander op 0 respawns komt, die wint.

Modes die ik voorbij heb zien komen maar die ik dus nog moet spelen zijn bijvoorbeeld Airborne, Breakthrough en de klassieke Team Deathmatch. Meer over deze en andere modes in de review volgende week!

First impressions

Mijn eerste indruk van Battlefield V is heel erg goed. Hoewel ik zelf nooit zo'n grote voorstander ben geweest van Multiplayer games merk ik dat ik hier terug blijf komen voor meer. Ook de War Stories weten me tot dusver te boeien en ondanks dat er geen volledig single player verhaal is verwacht ik dat ik deze titel de komende tijd nog vaak zal spelen.

Join us!

Vergeet ondertussen ook niet om lid te worden van de verschillende kanalen die Fifty Shades of Men rijk is! Fifty Shades of Gaming bijvoorbeeld of DutchPlayStationGamer.

Vergeet ook niet om mij te volgen op Instagram via CloudStrifeNL/DutchPlayStationGamer!
Check back every saturday!

Dit artikel is geschreven door: DutchPlaystationGamer
Vergeet niet om Fifty Shades of Men te volgen op FacebookInstagramPinterest en Twitter!

Ben jij of is jouw onderneming/product op zoek naar een partner
om jou Social Media op te zetten of een boost te geven?
Neem dan contact op met Kim Michaelis Media via kimmichaelis@hotmail.com!

Fifty Shades of Men en alle Social Media kanalen zijn 
onderdeel van Kim Michaelis Marketing.


Social Media Management, Social Media HOSTING & Micro Marketing.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Post Bottom Ad

Hier adverteren?