Even voorstellen - FfredericC - Fifty Shades of Men

Breaking

Home Top Ad

Hier adverteren?

Post Top Ad

Hier adverteren?

donderdag 6 december 2018

Even voorstellen - FfredericC

#FSOM Crew - Dames en heren, wij willen jullie graag even voorstellen aan onze vriend uit het Zuiden, Frederic! Hij versterkt het team op gamegebied en is net als de DutchPlayStationgGamer een echte PlayStation fanaat. Hoe dat eruit ziet vertelt hij hieronder. Namens de crew heten wij Frederic alvast van harte welkom!

#FSOM Paspoort

Naam: Frederic
Geboortejaar: 1990
Woonplaats: Vlak over de grens van België
Situatie: 10 jaar samen met Femke
Interesses: Gaming, PlayStation, Muziek
Daily Life: Verkoper
Bierliefde: Straffer bier/Trappist
Hekel aan: Onrecht
Instagram: ps4photomode_ffredericc
Motto: Pompen of verzuipenDag vrienden van #FSOM,

Ik ben Frederic, 28 jarige verkoper en vanaf nu jullie favoriete zuiderbuur. "Maar.. maar.. Philippe Geubels vind ik.." Nee, pech gehad! 🙂

Met mijn Belgische nuchterheid zal ik vanaf nu mee jullie dorst naar gamereviews lessen. Dit doe ik ondertussen al bijna 2 jaar voor de gein op FB maar nu dus ook hier nadat mede-oprichter Peter mij daar oppikte.

Ik ben zolang ik mij kan herinneren gefascineerd door gamen. Dat begon al op de kermis maar dat evolueerde al snel naar mijn eerste PC, daarna kwam er een Xbox om nu al sinds vele jaren kamp Playstation te zijn. Nothing beats couch gaming, ammirite?

Ik krijg met mijn 900+ platina's vaak het verwijt een "nolifer" te zijn maar niets is minder waar.
Turnen doe ik al sinds de kleuterklas. Één van de meeste complete sporten in mijn ogen. Daarnaast ben ik ook fan van alles wat met muziek te maken heeft. Dat gaat van zingen onder de douche en alle andere plaatsen buiten de douche tot de echte professionals bewonderen op festivals.

België is toch ook een belangrijk bierland mogen we wel stellen en dat probeer ik zo veel mogelijk te eren. Ik ben zeker geen kenner maar een frisse pint op een warme zomerdag gaat er altijd wel in. Ook een straffer bier/trappist als een Vedett, Orval of Chimay kan mij bekoren.

Sinds dit jaar kan je mijn nieuwe passie 'in game photography' volgen op Instagram. Benieuwd? Check dan zeker mijn Instagram!

Join us!

Volg ons op Instagram! En abonneer je snel op het YouTube kanaal van Fifty Shades of Men!


Maak ook kennis met de andere crewleden!

Vergeet niet om Fifty Shades of Men te volgen op FacebookInstagramPinterest en Twitter!

Ben jij of is jouw onderneming/product op zoek naar een partner
om jou Social Media op te zetten of een boost te geven?
Neem dan contact op met Kim Michaelis Media via kimmichaelis@hotmail.com!

Fifty Shades of Men en alle Social Media kanalen zijn 
onderdeel van Kim Michaelis Marketing.

Social Media Management, Social Media HOSTING & Micro Marketing.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Post Bottom Ad

Hier adverteren?