Peter presents: Bioscoopfilms - Zomer 2017 - Fifty Shades of Men

Breaking

Home Top Ad

Hier adverteren?

Post Top Ad

Hier adverteren?

dinsdag 30 mei 2017

Peter presents: Bioscoopfilms - Zomer 2017

Een nieuw topic die we elke laatste maand van een "seizoen" terug laten komen. Een vooruitblik op 3 maanden bioscoop om de lente, zomer, herfst of winter door te komen. Deze eerste keer kijk ik vooruit op wat de zomer van 2017 gaat brengen. Stay tuned!

Oke, vergeet Pirates of the Caribbean, laat Guardians of the Galaxy 2 even voor wat het is. Dit zijn de films waar je deze zomer naar uit moet kijken. Of het allemaal pareltjes zullen zijn, dat zullen we moeten bezien, maar mannen, jullie MOETEN deze films gezien hebben!

bron: http://www.dustfreecommercial.com.au/

Transformers: The Last Knight

Wait what? Nog een Transformers film? Jazeker! Micheal Bay doet er gewoon nog een scheptje bovenop. Mark Wahlberg shittert opnieuw als Cade Yeager en ook Anthony Hopkins zal in deze film zijn gezicht laten zien. Check de trailer en ik zien jullie vanaf 22 juni in de bioscoop!

Spider-Man: Homecoming

Spider-Man, wie is er niet groot mee geworden? De webslinger is ondertussen toe aan zijn derde acteur. Na Tobey McGuire en Andrew Garfiel is het nu de beurt aan Tom Holland om de webslinger te vertolken. Natuurlijk hebben we hem al even kort gezien in Captain America: Civil War, maar nu is het de tijd voor een stand-alone Spidey avontuur. En niet te vergeten dat Marvel veteraan Robert Downey Jr. (Iron Man) zijn rol nogmaals zal vertolken als een soort mentor. Vanaf 6 juli in de bioscoop te zien!

War for the Planet of the Apes

Ceasar is back! Na twee succesvolle films in de Planet of the Apes reboot is het derde deel bijna een feit. Ik kan hier veel woorden aan vuilmaken maar dat doe ik niet. It is on! War is brewing! Check de trailer en ga deze film vanaf 13 juli zien in de bioscoop!

The Dark Tower

Kennen jullie Idris Elba? En hoe zit het met Matthew McConaughey? Of de Vikings ster, en prachtige dame, Katheryn Winnick? Wat nu als we die namen in een blender gooien en we voegen vervolgens de ZEVEN DELIGE boekenserie The Dark Tower van Stephen King hier nog eens aan toe? Heb ik jullie interesse gewekt? Mooi zo! Vanaf 24 augustus kunnen we gaan genieten van gunslinger Roland (Elba), the last of the gunslingers en The Man in Black (McConaughey). Deze heren gaan werkelijk van het scherm afspatten. Dit avontuur mag je simpel NIET missen. Van alle genoemde films in dit lijstje kijk ik persoonlijk misschien nog wel het meeste uit naar deze. En gelukkig hebben we nog veel meer om naar uit te kijken zoals hierboven beschreven! Kortom, noteer 24 augustus in je agenda, ik ga zeker genieten!


De volledige zomerlijst

Dat verveling niet in het woordenboek past met bovenstaande klassiekers in wording is geen geheim maar mocht je nu toch nog verlegen zitten om een film de zomermaanden kijk dan in de release kalender hieronder. Veel kijkplezier!
Juni
Wonder Woman
Transformers: The Last Knight
Despicable Me 3 (Verschrikkelijke Ikke 3)
Baby Driver
Juli
Spider-Man: Homecoming
Cars 3
100% Coco
War for the Planet of the Apes
Dunkirk (nog zo
n aanrader)
Bigfoot Junior (voor de kleine man)
Brandweerman Sam: UFO Alarm (ook voor de kleine man)
Valerian and the City of a Thousand Planets
Girls Night Out

Augustus

The Emoji Movie
Atomic Blonde
The Dark Tower


Geschreven door: Peter van de Velde (cloudstrifenl #fsomcrew)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Post Bottom Ad

Hier adverteren?