Series: Castlevania! - Fifty Shades of Men

Breaking

Home Top Ad

Hier adverteren?

Post Top Ad

Hier adverteren?

dinsdag 30 mei 2017

Series: Castlevania!

Nintendo, wie is er niet groot mee geworden. Goede oude games als Mario, Castlevania, Turtles, Faxanadu, you name it. De cartridge pakken, even het stof eruit blazen, in de NES, aanzetten en spelen maar. Geen menu met 100.000 opties, geen laadtijden die eeuwen duren, gewoon aanzetten en spelen.

En Netflix heeft daar natuurlijk ook goede vrienden :)

Maar wat heeft dit met Netflix te maken?

Bron: Netflix trailer Castlevania


Alles natuurlijk! Want onze goede vrienden van Netflix kondigen een nieuwe series aan die op 7 juli in premiere gaat. Wat is dit? Een oude Nintendo, een game met de naam Castlevania? Het scherm springt over naar de tv waar het woord Netflix staat en een retro jaren 80 schermpje toont Netflix zoals je het nog nooit hebt gezien.  Ineens springt het scherm over naar een hedendaagse standaard, hi-definition. Skeletten op palen! Roemeens-Engels, als in Engels met een Roemeens accent. Who are you? The man who killed Dracula en dan de verlossende woorden Castlevania!

LETS GET READY!!!

Check de trailer hieronder!


Deze serie kan natuurlijk alle kanten op, maar gezien het een tekenfilm is van de kwaliteit die we kennen van Netflix, moet het wel goed zijn. Wij kunnen niet wachten op 7 juli, jullie wel?

Laat het ons weten in de reacties!

En zie uit naar de review die volgt zodra deze serie online staat! uiteraard hier @fsom.

Geschreven door: Peter van de Velde (cloudstrifenl #fsomcrew)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Post Bottom Ad

Hier adverteren?