Sla je Slag week 22 - Fifty Shades of Men

Breaking

Home Top Ad

Hier adverteren?

Post Top Ad

Hier adverteren?

dinsdag 30 mei 2017

Sla je Slag week 22

Daar is hij dan, de allereerste "Sla je Slag" rubriek, met daarin de beste tips om als man zijnde op de juiste plek, op het juiste moment, de juiste boodschappen te scoren!

Deze week gaan we het simpel houden, wij werken in deze rubriek niet met linkjes e.d. Soms is het goed om er zelf op uit te gaan, het is helemaal niet erg om er even wat energie in te steken, want wij zorgen als dat jullie op het juiste moment.... op de juiste plek zijn!

We weten allemaal dat de prijzen voor onze boodschappen; daarmee doel ik hoofdzakelijk op Bier natuurlijk. Enorm gestegen zijn, waar je paar jaar geleden nog een kratje pils haalde voor een tientje excl. statiegeld; zijn dat helaas vervlogen tijden. Des te belangrijker om deze rubriek dus elke week even te checken voordat je op pad gaat! Lees gauw verder!

Bron: Nu.nl


Aanbiedingen Albert Heijn:

Heinken krat van 24 flesjes: van €15,49 voor €9,99 
Bij de grote baas in de supermarktbranche, de Albert Heijn.

Ook alle blikbieren Pils van Heineken, zijn deze week 25% goedkoper!
Dus flink inslaan, voor de bezoekjes aan het strand, fietstochten, festivals, bbq's etc!

Daar vindt je deze week overigens ook, diverse soorten Witbieren en Weizeners met 25% korting. Altijd lekker met dit warme weer, zolang we ervan mogen genieten in ieder geval! Dit is een interessante aanbieding, echter is helaas vaak het geval; dat de 'gewone' AH filialen niet altijd een mooi volledig assortiment hebben.

Bron: Heineken.nlAanbiedingen Poiesz:

Krat Hertog Jan van 24 flesjes: van €15,99 voor €10,49
Krat Jupiler van 24 flesjes á 25cl: van €15,99 voor €10,49

Deze aanbiedingen zijn bij Poeisz supermarkten, 2 vliegen in 1 klap lijkt mij!
Ik weet dat deze supermarktketen niet in heel Nederland vestigingen heeft, maar voor de mensen in het Noorden van het land, is een bezoekje aan de Poeisz deze week; dus absoluut de moeite waard!

Bron: Jupiler.nl


Wanneer je toch in de Poiesz bent, ren dan direct even langs de Senseo koffiepads. 
Van alle varianten, kun je deze week 2 zakken meenemen voor slechts €5,99. 
Mocht je toch liever voor budget koffiepads gaan, adviseer ik de koffiepads van de Hema (echt spotgoedkoop!!) of die van supermarkt Lidl eens te proberen. 
Deze kosten regulier al aanzienlijk minder dan Senseo koffiepads, en heel stiekem...naar mijn mening... is er niet zo heel erg veel mis mee! Ik ben geen barista, maar mocht je gewoon goed koffie willen; investeer dan in een koffiebonenmachine of gewoon ouderwetse snelfilterkoffie!

Misschien nog wel het allerbelangrijkst... Deze week ook 50% korting op Varkensrollade bij de Poiesz! Een kilo Varkensrollade mag mee naar huis voor €4,74
Wij weten wel wat er op tafel staat vanavond! Mocht je je vrouw, vriendin, partner, wederhelft ook tevreden willen houden. Neem dan een zakje verse bladspinazie mee voor slechts €0,84, super easy snel klaar. Beetje rijst erbij, en de punten heb je in je zak!Aanbiedingen Dirk:

Top tip van Bas!
Vlieg snel naar Dirk! Een krat Grolsch van 24x 0,3 flesjes deze week van €14,99 voor €8,99!Hier hebben jullie verder geen toelichting bij nodig lijkt mij! 
Scoor dan gelijk even een paar heerlijke Serrano Ham plakjes 100gram van €2,19 voor maar €1,49!

Ze hebben deze week ook een DUO DRANKENTAP! Ja, u leest het goed! Kijk gauw op onze facebookpagina voor meer info! Slechts €9,99!

Verder hebben ze bij Dirk ook nog de Bierstunt van Heineken deze week, 4- sixpacks Heineken blikjes. Van €19,92 voor maar €10,69!!!!!! 
Mocht je dus een Dirk in de buurt hebben, ga vooral niet naar de Albert Heijn!

Aanbiedingen Lidl:

Lidl heeft commercieel gezien een gouden zet gedaan.
Op Donderdag 01/07/2017 moet je om 08.00 bij de Lidl voor de deur staan. 

Wanneer de deur open gaat sprint je naar binnen, en ren je ongeveer naar het midden van de winkel. Daar vindt je de meest geweldige aanbieding van deze week!
Craft Bieren voor Vaderdag! 


Bron: Beermistress

Een leuk assortiment met een aantal bekende en minder bekende craft bieren. En dat voor zeer leuke prijsjes, van €0,99 tot €1,99!

Innis&Gunn, Running Dune, Sambrook's en nog een aantal leuke to-try bieren. 

Diverse reviews hiervan, komen op onze site te staan. En uiteraard op de Instagram van degoedebas88 / Bas de Goede.


Ook hebben ze een erg leuk pakketje met Engelse Ales speciaal voor Vaderdag samengesteld, voor maar €7,99. Top-Tip nummer 2, neem gelijk een paar eenvoudige, maar leuke bierglazen mee voor slechts €3,99 per set!

Voor bij de bierproeverij kan ik de Cashewnoten van Alesto zeker aanraden, sowieso zijn deze erg lekker en deze week 2 zakken voor maar €4,- in plaats van €5,18


Bron: Foody.nl

Het BBQ assortiment van Lidl kan ik ook zeker aanraden, erg leuke variatie in het assortiment, en uiteraard beregoedkoop! 
Deze week 2 pakken braadworsten á 5 stuks, van €3,98 voor maar €3,00!!!! 10 braadworsten voor maar €3,-!!!! Snel gaan dus!

Ik hoop dat jullie wat met deze tips kunnen, mochten jullie nog toevoegingen of tips hebben, let us know in de reacties of uiteraard via het contactformulier!

Veel plezier bij het inslaan!Geschreven door: Bas de GoedeGeen opmerkingen:

Een reactie posten

Post Bottom Ad

Hier adverteren?