Beer by Bas: More Complicated Than Your Girlfriend.... Stout van Flying Dutchman Nomad Brewing Company - Fifty Shades of Men

Breaking

Home Top Ad

Hier adverteren?

Post Top Ad

Hier adverteren?

donderdag 13 juli 2017

Beer by Bas: More Complicated Than Your Girlfriend.... Stout van Flying Dutchman Nomad Brewing Company

Als je de titel van dit artikel leest, hoor ik je denken. Waar gaat dit in godsnaam over!?
Nou heel erg simpel.. Het gaat over een fenomenale Stout bier van The Flying Dutchman Nomad Brewing Company genaamd: More Complicated Than Your Girlfriend Stout.
Vrijelijk vertaald hebben ze dit bier de naam gegeven: Ingewikkelder dan je vriendin Stout.
Dat geeft toch stof tot nadenken! Nog ingewikkelder hoor ik je denken!? Dit is zo'n schrikmoment die je als man (of vrouw!) maar zelden voorbij ziet komen!
Maar wees gerust, het gaat hier echt over bier, enkel niet over zomaar een bier; maar over een van de geweldigste Stout bieren die ik ooit heb geproefd!


The Flying Dutchman is een samenwerking aangegaan met Hop in the Box, onderstaand leg ik in het kort uit wat Hop in the Box is. Want binnenkort volgt een fantastisch artikel over Hop in the Box, dan kunnen jullie pas echt kennismaken met een beer adventure!

Wie zijn de Flying Dutchman company?

Ronald de Waal begon in 2015 met het brouwen van zijn eigen bier in België als een zogenoemde Nomaden Brouwerij, of Zigeuner brouwerij. Dit is een brouwer zonder eigen brouwerij, maar die enkel unieke bieren brouwt in een brouwerij waar hij op dat moment de faciliteiten van gebruikt. Deze creatieve man is van oorsprong Nederlander, maar woont in Finland. En ja... Brouwt dus zijn bieren in België. Een echte zwervende brouwer dus, hierdoor creëert hij zeer unieke bieren die je zelden tegenkomt. Op www.hopinthebox.nl en www.flyingdutchmancompany.com kun je alles lezen over de brouwer en de samenwerking met Hop in the Box.Wat is Hop in the Box?

Hop in the Box is een fantastisch bier abonnement! Bij Hop in the Box ontvang je 1 keer per maand een pakker met 4 verschillende bieren (x2 per soort!) van een brouwerij die vanuit elke uithoek van de wereld kan komen. Je wordt dus elke maand opnieuw verrast met bieren, die je waarschijnlijk nog nooit hebt geproefd! Binnenkort volgt een fantastische special over Hop in the Box en de mensen die dit mogelijk maken!Het bier!

"More Complicated Than Your Girlfriend Stout" is de naam van dit bier. De naam kon enkel tot stand komen in het brein van Ronald de Waal, die zijn unieke kijk op het leven heeft geuit in zijn bieren. De eerste special voor Fifty Shades of Men gaat over zijn Stout.
Deze Stout wordt gebrouwen met hopsoorten die de brouwer nooit bekend heeft gemaakt! Dit alleen al wekte mijn nieuwsgierigheid, en na het drinken van deze stout kan ik jullie enkel hetzelfde adviseren.


Deze Stout heeft een prachtige zwarte kleur met een lichte kraag erop. gebrouwen met heel erg veel geroosterd mout en een heerlijke vanille tint in de mond en een zalige bittere afdronk. Deze Stout is echt een plezier om te drinken!

Duik in het diepe en drink deze Stout, laat hem even over je tong rollen en dan zachtjes naar binnen glijden. Het klinkt bijna als een romantische beschrijving van een erotische getinte handeling, maar zo is de ervaring ook!

Bier: Stout
Brouwerij: Flying Dutchman Nomad Brewing Company
IBU: 85
Percentage: 8%
Bierrating: 9/10Food Paring!

Ik hou er niet zo van om adviezen uit boekjes over te nemen, maar aangezien ik de mensen van Hop in the Box en deze brouwerij erg hoog heb zitten, neem ik toch een klein stukje over. Ze adviseren deze stout te drinken bij langzaam gekookte rundvleesribben met daarna een zalige chocolademousse. Ze noemen dit in combinatie met deze stout de perfect hattrick! Ik kan hem persoonlijk ook aanbevelen bij een stukje zalige blauwschimmelkaas!

Meer zien? Kijk dan op onze social media kanalen!

Instagram:
degoedebas88
Fiftyshadesofmencrew

Facebook:
FiftyShadesofMen

Ideeën? Tips? Toevoegingen? Promotie? Proeverij?
Wil jij ook crewmember worden bij Fifty Shades of Men!?
Neem dan contact op via ons contactformulier op www.fiftyshadesofmen.nl.

Geschreven door: Bas de Goede / degoedebas88

Foto's zijn eigendom van Fifty Shades of Men en Bas de Goede.
De foto's mogen enkel gebruikt worden met toestemming van de rechtmatige eigena(a)r(en).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Post Bottom Ad

Hier adverteren?