Peter presents: San Diego Comic Con 2017 - Fifty Shades of Men

Breaking

Home Top Ad

Hier adverteren?

Post Top Ad

Hier adverteren?

vrijdag 28 juli 2017

Peter presents: San Diego Comic Con 2017

Afgelopen weekend was niet zomaar een zoveelste weekend in juli, nee, afgelopen weekend was het San Diego Comic Con! Nu hoor ik de meesten al denken, NERD! Maar niets is minder waar. Waar het vroeger nog een evenement was waar enkel de nerds op afkwamen in grote getalen en dan verkleed gingen als hun favoriete karakter uit een stripboek of Star Wars of Star Trek films, tegenwoordig is San Diego Comic Con de grootste tv en film shows-off van het jaar.

bron: flickeringmyth.com

Trailers, heel veel trailers

Wat het leuke is aan comic con voor veel zijn de panels. Bekende acteurs van verschillende hit series als The Walking Dead, Vikings en Dardevil zitten tijdens een panel waar vragen voorbij komen die vooraf zijn samengesteld en ook vragen vanuit het publiek worden daar gesteld en beantwoord. Allemaal hartstikke leuke en aardig natuurlijk als je daadwerkelijk aanwezig bent. Maar waarom is Comic Con dan tegenwoordig zo populair over de rest van de wereld?

Trailers, trailers en nog eens trailers. Van de grote blockbuster films die nog komen of van de nieuwe seizoenen van verschillende series. Daarom zal ik hier niet een te lang verhaal gaan ophangen over hoe awesome welke film of serie wel niet is, het gaat hier tenslotte om de trailers. En omdat het jullie makkelijk te maken zal ik per kop precies aangeven om welke film of serie het gaat en wanneer we het over een serie hebben over welk seizoen het gaat of waar het een spin-off/vervolg van is.

Mijn favorieten


Heb ik dan helemaal geen voorkeuren whatsoever van al deze trailers? Jazeker wel. Ik kijk zelf erg uit naar The Walking Dead seizoen 8, al is het maar om het dramatische seizoen 7 te vergeten. Ik heb het wel eens eerder geschreven ergens, maar het is best erg wanneer de spin-off, Fear the Walking Dead, beter is dan het origineel. Daarnaast kijk ik uit naar Vikings, The 100 en de nieuwe Netflix Originals: Inhumans, Defenders en Bright. Maar waar ik misschien nog wel het meest naar uitkijk is het tweede seizoen van Strager Things. Deze trailer hebben we ook al gedeeld op Facebook en verwacht hier zeer spoedig een special over het eerste seizoen!

Hieronder dus een lijst met trailers, heel veel traileres. En dan heb ik ze vast nog niet allemaal te pakken maar dit zijn zeker de besten. Heb ik echt iets gemist? Laat het weten in de comments!

Zonder verder nog woorden vuil te maken, hier de trailers van San Diego Comic Con 2017!

The Walking Dead Season 8

The Walking Dead. Rick Grimes. Negan. Oorlog. Check it out!.


Fear The Walking Dead Season 3 second half


The 100 Season 4

Een van mijn favoriete series van het moment. Nog niet gezien? Check de eerste drie seizoenen op Netflix.


Vikings Season 5

Eigenlijk is het voor Vikings heel eenvoudig. Heb je deze fantastische serie nog niet gezien dan is dat het eerste wat je nu moet gaan doen. Alles laten vallen en zorgen dat je deze fantastische series op de History Channel gaat bekijken, want een ding is zeker, er is maar een serie zoals Vikings!

Stranger Things Season 2 Trailer

Na het fenomenale eerste seizoen moeten ze groots uitpakken. Volgens mij is dat met deze trailer wel aardig gelukt.


Bright

Een Netflix serie met in de hoofdrol Will Smith. Who's with me on this!? De trailer ziet er veelbelovend uit in deze fantasy film.

Star Trek: Discovery

Kingsman: The Golden Circle - Red Band Trailer #2

Dit is een vervolg op Kingsman: The Secret Service


Ready Player One


Thor Ragnarok: Domestic Trailer #2

De volgende installment in de Marvel Cinematic Universe. Uiteraard is dit een vervolg op Thor en Thor: The Dark World


Justice League

The Avengers maar dan van DC Comics. Met Batman, Wonder Woman, Aquaman en meer. Check snel de sneak peak!


Jigsaw (Saw 8)

I want to play a game! Again! Saw 8 officieel aangekondigd :)Marvel's Inhumans

Wie wil er nu niet meer van Marvel? Juist!


Marvel's The Defenders

Hoe meer van Marvel hoe beter moet men gedacht hebben. Dardevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist (allen Marvel series op Netflix) komen samen in deze nieuwe serie. Must watch!Leatherface

Kennen we allemaal The Texas Chainsaw Massacre nog? Ziehier de prequel op deze geweldige horror.


Westworld Season 2


Dit artikel is geschreven door: Peter van de Velde (cloudstrifenl)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Post Bottom Ad

Hier adverteren?