Sla Je Slag Week 34 Midden-In-De-Zomervakantie-Editie - Fifty Shades of Men

Breaking

Home Top Ad

Hier adverteren?

Post Top Ad

Hier adverteren?

dinsdag 8 augustus 2017

Sla Je Slag Week 34 Midden-In-De-Zomervakantie-Editie

Om even heel erg eerlijk te zijn... De Sla Je Slag rubriek heeft erg leuke reacties gehad tot nu toe, echter is dit nog niet de vaste rubriek geworden die het moet gaan worden! Uiteraard werken wij hier wel hard aan achter de schermen, elke week de top tip koopjes... Waar ga je je bier halen deze week? En nog veel belangrijker... Welk bier ga je halen!? Maar goed het is komkommer tijd zullen we maar zeggen, de allerbelangrijkste tips krijg je nu toch even van mij!

Bron: www.nu.nl

Bekijk je de folders van de supermarkten wel eens? Nee? Dit is wel de moeite waard, elke week weer slim inkopen betekend simpelweg eurootjes besparen en daarnaast is een keer iets nieuws proberen ook gewoon heel erg leuk. Afijn... Ik zal niet te lang doordraven... 
Ik ga het vandaag niet hebben over de Danio toetjes en Blauwe bessen die in de aanbieding zijn bij Albert Heijn, mocht je dit wel interessant vinden om een lekker toetjes op tafel te zetten voor het gezien of een ontbijtje voor je wederhelft. Be My Guest ofcourse! Kijk dan gerust even op www.ah.nl dan ben je direct op de hoogte. Maar deze rubriek is erop gebaseerd dat je niet zelf hoeft te gaan zoeken, want de belangrijkste acties staan gewoon hieronder!

Here we go! 

Bij de AH haal je deze week de volgende bieren in de aanbieding..

ALLE jawel... ALLE Grolsch, Brand en Warsteiner bieren met maar liefst 30% korting!
Dit is uiteraard al de moeite waard om zelf eens die boodschappen in te gaan slaan, want zelfs de IPA en Saison van Brand zitten in deze actie! Zo haal je bijvoorbeeld een sixpack Grolsch bieren van €5,45 voor maar €3,81! 


In dezelfde super heb je ook Libresse en Ariel in de aanbieding altijd interessant als dit op je lijstje staat, maar het is veel leuker om wat te shoppen voor je BBQ komende week! Alle soorten Hamburgers met 30% korting... Kat in het bakkie lijkt me! 

Bron: www.hamburgerhamlet.nl

Maar... Voor de foodies onder ons of de mensen die liever zelf hun hamburgers bouwen!
Lidl heeft deze week een kilo.. Ja, een KILO! Een Kilo Half of Half gehakt voor slechts €3,79! Trust me, goedkoper scoor je dit nergens. Uitjes erbij, beschuitje erdoorheen beetje creatief met kruiden en je verrast iedereen met een prachtige ambachtelijke a la jouzelf hamburger! 


Ook mag ik niet vergeten te noemen dat Amstel Radler deze week slechts €10,01 kost en Grolsch Kornuit ook gewoon verkrijgbaar is voor €10,49 per kratje bij de AH!

Dubbelfriss 1+1 gratis bij de Poiesz supermarkten is heel erg leuk. Maar ook hier kun je naartoe voor je kratje Heineken en Brand bier, deze week voor slechts €9,99! 
Ook hebben ze hier een serie Australische wijnen met 30% korting, altijd goed om je voorraad voor de visite weer eens aan te vullen. 

Bron: www.heineken.nl

De Boni geeft Amstel praktisch weg, deze week slechts €9,49

Ik denk toch dat ik PLUS supermarkten een compliment moet geven voor aanbieding van de week, wel te verstaan; de bieraanbieding van de week! Een kratje vol met koninginnen onder de bieren voor slechts €8,99! 

Mocht je jezelf van het weekend pas beseffen dat je eigenlijk nog wat biertjes nodig hebt voor je BBQ om om je vakantie goed te beginnen, dan heeft de Lidl een superweekend aanbieding! 
Een kratje in Duitsland gebrouwen Oettinger voor slechts €5,99! Je moet ervan houden, dat is absoluut waar.. Maar voor de eurootjes hoef je het niet te laten!

Ik ga niet te veel verklappen.. Maar op dit moment werken wij aan een aantal zeer eenvoudig uit te voeren recepten die we actueel gaan maken met de acties vanuit de sla je slag rubriek! Houdt dus vooral deze rubriek in de gaten voor unieke en simpele tips om indruk te maken! 

Er zit nu maar één ding op! Sla je Slag!

Ik hoop dat jullie wat met deze tips kunnen, mochten jullie nog toevoegingen of tips hebben, let us know in de reacties of uiteraard via het contactformulier!

Dit artikel is geschreven door: Bas / degoedebas88Afbeeldingen zijn eigendom van Fifty Shades of Men en haar partners of met bronvermelding.

Het gebruik van deze afbeeldingen is niet toegestaan zonder toestemming van de rechtmatige eigenaar of bronvermelding.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Post Bottom Ad

Hier adverteren?