Brand New! De vaste column rechtstreeks uit Peter's HQ! - Fifty Shades of Men

Breaking

Home Top Ad

Hier adverteren?

Post Top Ad

Hier adverteren?

donderdag 4 januari 2018

Brand New! De vaste column rechtstreeks uit Peter's HQ!

Dames en heren het is eindelijk zover! Op Fifty Shades of Men krijgen wij de eerste echte column van niemand minder dan onze eigen crewmember Peter.
Elke Vrijdagochtend stelt hij de belangrijkste zaken uit het dagelijks leven ter discussie en geeft daarover zijn ongezouten mening!Peter schrijft al sinds de lancering van www.fiftyshadesofmen.nl zeer regelmatig uitdagende blogs over diverse onderwerpen op het gebied van films, muziek en games. Daarnaast is hij ook de geniale geest achter de politiek getinte en gelijknamige blog www.peterblogt.nl. Wie hem nog niet kent kan even op zijn crewmember pagina kijken op onze site.

In de column komen diverse zaken aan het licht over de gang van zaken in onze maatschappij.
De mening van Peter is soms NSFW; maar bij #FSOM willen wij graag dat onze crewleden en bloggers zichzelf zonder schaamte tot de ideale Homo Sapien ontplooien. De term 'NSFW' gaat ongetwijfeld vaker langskomen en voor diegene die niet weten wat dit betekend; wat helemaal niet erg is! 'NSFW' is simpelweg Not Suitable For Work. Oftewel; allicht zijn sommige uitspraken niet altijd politiek correct, maar dat is ook niet het doel dat wij nastreven bij Fifty Shades of Men.

Op Vrijdag 05-01-2018 komt de eerste editie van 'Peter's HQ' online en elke Vrijdag hierna volgt een volgend deel hiervan. De onderwerpen die ter sprake komen zullen zeer divers zijn en wij horen hierover graag jou mening en de onderwerpen mogen uiteraard ten alle tijde ter discussie gesteld worden onder de collumn op onze pagina of discussieer mee in de Facebook groep die komend weekend live gaat.

Vergeet uiteraard niet om ons te volgen op InstagramFacebook en Twitter.
Join onze community en blijf op de hoogte van de belangrijkste bijzaken in het leven!


Speciaal voor jou geselecteerd!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Post Bottom Ad

Hier adverteren?