Fifty Shades of Men gaat uitbreiden! - Fifty Shades of Men

Breaking

Home Top Ad

Hier adverteren?

Post Top Ad

Hier adverteren?

woensdag 31 januari 2018

Fifty Shades of Men gaat uitbreiden!

Zoals jullie wel kunnen zien zijn we bij Fifty Shades of Men continu aan het doorontwikkelen en zo proberen wij een zo breed mogelijk publiek te bedienen. Bierpaspoorten, muzikaal vermaak, films en series, onze vaste blog items en ook literatuur schuwen we niet. We zijn een groeiende community en daar horen nu eenmaal Instagram kanalen bij! Natuurlijk hebben we onze @fiftyshades_ofmen en zijn we al druk bezig om @fiftyshades_ofbeer mooi vorm te geven! Deze laatste pagina is speciaal voor onze crewmembers en volgers om hun favoriete bieren te delen, of juist bieren die in de gootsteen belanden.


Aankondiging

Omdat we steeds verder willen uitbreiden hebben we een leuke aankondiging! Aankomende vrijdag gaat er een nieuw Instagram account live voor onze gamers! Op dit account kunnen jullie allemaal de laatste gametrends, games en interessante foto’s voorbij zien komen!

Nu de belangrijke vraag nog natuurlijk, hoe gaat het account heten? Wellicht een beetje een schot voor open doel maar die hebben we simpelweg omgedoopt tot @fiftyshades_ofgaming en is vanaf NU te volgen! Naar mate onze community verder doorgroeit gaan we naar ieder zijn of haar wens project lanceren waarin iedereen los kan gaan! 

Dus waar wacht je nog op? Open je instagram en volg onze kanalen, tag ons en gebruik de hashtag #fsom en #fsomgaming!

@fiftyshades_ofgaming

Ook zijn we inmiddels live op Pinterest (klik voor de pagina)! Pinterest bestaat al jaren natuurlijk en iedereen kent het wel maar eigenlijk ook weer niet. We gaan als Fifty Shades of Men jou de wereld van het pinnen introduceren! Maak je bord en pin er op los!

Op naar de toekomst! Zien we jullie daar?

Dit artikel is geschreven door: Peter (cloudstrifenl)

Interesse om ook over gaming of andere onderwerpen te schrijven? Vul het contactformulier in en we nemen contact met je op! Uiteraard kun je ons ook gewoon een berichtje sturen via Social Media!

Vergeet niet om Fifty Shades of Men te volgen op FacebookInstagram, Pinterest en Twitter!

Benieuwd naar de artikelen van Peter!?
Klik dan snel!

Afbeeldingen zijn eigendom van de rechtmatige eigenaren
en Suberb Wallpapers.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Post Bottom Ad

Hier adverteren?