De tweede landing van de Bird Collab Tour! - Fifty Shades of Men

Breaking

Home Top Ad

Hier adverteren?

Post Top Ad

Hier adverteren?

zaterdag 17 februari 2018

De tweede landing van de Bird Collab Tour!

Het is alweer halverwege Februari, het is zonnig maar koud, politiek Den Haag staat op zijn kop, in de VS is er een boze gouverneur op televisie. Maar het belangrijkste nieuws kwam de afgelopen dagen uit Noord-Brabant, waar Bird samen met Frontaal bekend maakte wat voor prachtig brouwsel ze hebben gebrouwen na de tweede landing van de Bird Collab Tour.


De eerste landing van Bird was bij brouwerij Natte Gijt uit Limburg, samen met de Limburgse brouwerij hebben ze de Gijtlijster uitgebroed en deze werd enorm positief ontvangen.
Ook op Fifty Shades of Men vindt je de Gijtlijster terug. Deze viel bij ons erg in de smaak!

Het tweede brouwsel van de Bird Collab Tour is een Barley Wine geworden, en inmiddels is dit jonge vogeltje al aan de wereld getoond. Deze Barley Wine is een sprookjesachtige nachtegaal met een alcoholpercentage van 10%. Dit is niet per definitie een erg hoog percentage, maar wel lekker stevig. En met haar aangekondigde hoppig fruitige smaak en moutige tonen is dit een zalig brouwsel voor de koude avonden.

Bij Fifty Shades of Men gaan wij uiteraard #2 van de Bird Collab Tour weer uitgebreid testen en aan onze portefeuille toevoegen. In de loop van volgende week mogen jullie weer een prachtig Bieravontuur van de brouwerij uit Amsterdam verwachten.

Dit artikel is geschreven door: Bas de Goede / degoedebas88Bekijk ook de overige artikelen van de Bird Collab Tour!


Uiteraard ken je Fifty Shades of Men al van Instagram en Facebook!
Inmiddels hebben wij ook al onze Pinterest gelanceerd en binnenkort kun je de eerst content van ons op Youtube zien! Stay tuned! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Post Bottom Ad

Hier adverteren?