Fifty Shades of Men gaat naar de 9 maanden beurs! - Fifty Shades of Men

Breaking

Home Top Ad

Hier adverteren?

Post Top Ad

Hier adverteren?

maandag 19 februari 2018

Fifty Shades of Men gaat naar de 9 maanden beurs!

Fifty Shades of Men heet niet voor niets Fifty Shades of Men. Wij brengen alles aan het licht wat een man in dit leven bezig houdt. Voor elke man die het verlangen heeft om de warmte van een gezin te ervaren zijn er zoveel onontdekte zaken in deze wereld. Zelfs een man die al een gezin heeft staat elke dag voor nieuwe uitdagingen. 

Bij Fifty Shades of Men voorzien we jullie niet alleen over entertainment maar over alle belangrijkste bijzaken in het leven. Maar ook educatieve zaken komen bij ons aan de orde. Daarom zal ik namens Fifty Shades of Men en in samenwerking met www.kimmichaelis.nl & www.mamastraat.nl de 9 maanden beurs bezoeken....Wat!? Echt!? Waarom!?

Mocht je de gedachte hebben om je vrouw of mommy to be te verrassen met een uitje naar de 9 maanden beurs... En dit is gewoon een gekke gedachte, zonder verplichtingen... Dus voel je niet verplicht als ik je dit zeg! Maar er staat alleen vandaag nog een win actie op www.kimmichaelis.nl dus wie weet scoor jij wel die gratis kaartjes! Scheelt weer in de eurootjes!


Wat gaat Fifty Shades of Men voor jou doen op deze beurs?

Op de openingsdag van de beurs is er om 11.30 een speciale (aanstaande)papaklas waarin ook Minister van Sociale Zaken & werkgelegenheid Wouter Koolmees aanwezig is. Dan vindt er een speciale Papaklas plaats waarin zaken als verlof, verdeling van de zorgtaken en ouderschap aan bod komen.
In de Papaklas Lounge kunnen vaders verder ook een zogenoemde "Daddy Ready Test" doen om te testen of ze helemaal klaar zijn voor het vaderschap. Andere interessante inhoudelijke workshops zijn sessies in het teken van de rechten en plichten op het werk, er is een WerkZorgBerekenaar om als (aanstaande) ouder te beoordelen in hoeverre hun werk-zorgverdeling impact heeft op hun financiële situatie. 

Daarnaast zijn er ook interessante zaken over het spaargeld van je kleintjes te onderzoeken, want hoe belangrijk de financiën van je kleintjes zijn word nogal eens onderschat. De bovenstaande informatie heb ik verkregen van Micky van de Marketing! Uiteraard ben ik zelf ook op zoek gegaan en gebruikelijk op de 9 maanden beurs is... Dat er speciaal voor Vaders en uiteraard aanstaande Vaders naast een heleboel interessante zaken, ook gewoon heel erg veel goodies, kortingen en zelfs GRATIS spulletjes te scoren zijn. 

Stay tuned voor dit nieuwe avontuur op Fifty Shades of Men!

Dit artikel is geschreven door: Bas de Goede / degoedebas88


De afbeeldingen in dit artikel zijn eigendom van haar rechtmatige eigenaar.

Gebruik zonder toestemming van de rechtmatige eigenaar is niet toegestaan.
Voor mee info verwijzen we u naar ons contactformulier.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Post Bottom Ad

Hier adverteren?