Het Zythos Bierfestival van 2018 in Leuven - Fifty Shades of Men

Breaking

Home Top Ad

Hier adverteren?

Post Top Ad

Hier adverteren?

zaterdag 3 februari 2018

Het Zythos Bierfestival van 2018 in Leuven


Het is weer Februari en dat betekend dat er weer een hoop leuke evenementen en festivals steeds een stukje dichterbij komen. Dit jaar ga ik onder andere enkele bier festivals bezoeken en je zal hier op Fifty Shades of Men uitvoerig verslag van krijgen door middel van blogs, vlogs en andere filmpjes.
Het eerste festival van 2018 zal het “Zythos bier festival” zijn, dit festival word dit jaar voor de 15e keer gehouden maar word pas de eerste keer dat ik dit festival ga bezoeken.
Sinds 2004 werd het festival gehouden in de stadsfeestzaal in Sint-Niklaas. Deze werd echter gesloopt en er moest toen uitgeweken worden naar een andere locatie, de andere locatie werd het Bauhaus. Omdat dit festival zich dusdanig ontwikkelde werd in 2012 besloten dat er uitgeweken moest worden naar een grotere locatie. Dit is de Brabanthal in Leuven geworden. 
Het bijzondere aan dit festival is dat er enkel Belgisch bier aanwezig is! 
Tijdens de editie van 2017 stonden er 88 stands waar brouwers hun bier lieten proeven, dus ik ben erg benieuwd hoeveel stands ik dit jaar ga tegenkomen!
In België heerst natuurlijk een eeuwenoude biercultuur. De Belgen staan vooral bekend om hun trappist en de traditionele bieren zoals dubbel tripel abdij witbier en geuze/lambiek etc. dus ik ben heel benieuwd wat voor mooi ik hier ga aantreffen.
Dit jaar is het festival op 28 en 29 april ik zal daar op de 28ste bij zijn en op www.fiftyshadesofmen.nl en social media verslag uitbrengen over wat er allemaal te zien en beleven is in Leuven!
Voor verdere informatie over dit bier festival zie: www.zbf.be

Dit artikel is gemaakt door: Gerben / dutchbeergeek

Wil jij ons team komen versterken? Stuur ons dan een berichtje via het contactformulier of de Social Media kanalen van Fifty Shades of Men. 
Wil je jouw festival in de community van Fifty Shades of Men zien?
Stuur ons dan een berichtje via het contactformulier of de Social Media kanalen van Fifty Shades of Men.

Meer weten of heb je vragen of opmerkingen naar aanleiding van dit artikel?
Aarzel niet en laat het ons weten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Post Bottom Ad

Hier adverteren?