Superbowl movietrailerboom - Fifty Shades of Men

Breaking

Home Top Ad

Hier adverteren?

Post Top Ad

Hier adverteren?

maandag 5 februari 2018

Superbowl movietrailerboom

Afgelopen nacht was in de United States of America de superbowl. En nu is de superbowl wellicht voor Amerikanen en liefhebbers hier in Nederland een hele happening, ik word er niet warm of koud van.

Waar ik wel warm (en niet koud) van word zijn de vele filmtrailers die zijn vrijgegeven. En omdat we bij Fifty Shades of Men aan jullie denken en jullie graag werk uit handen nemen hebben we de trailers even op een rijtje gezet. Niet op volgorde van release maar wel op volgorde van willekeur. 

Jurassic World: The Fallen Kingdom

We beginnen met het vijfde deel in de Jurassic reeks, Jurassic World: The Fallen Kingdom. Dit is het direct vervolg op Jurassic World met Chris Pratt en Bryce Dallas Howard. 7 juni in de bioscoop!


Solo: A Star Wars Story (teaser)

Ongeveer de hele wereld wacht al tijden op de eerste beelden van Solo: A Star Wars Story welke op 25 mei in de bioscoop draait. De stilte is nu verbroken en de eerste teaser is hier!

Red Sparrow

Jennifer Lawrence heeft de dood overwonnen in The Hunger Games en Mama maar nu keert ze terug als een Russische spion. Dat klinkt in ieder geval goed. 1 maart in de bioscoop.

Skyscraper

Chris “The Rock” Johnson kennen we ondertussen allemaal. Fast and Furious anyone? Nu komt hij op 12 juli met een nieuwe film Skyscraper! Deze badass is gewoon een badass en wij zijn zeer benieuwd!


Mission: Impossible – Fallout

Tom Cruise heeft al veel rollen gehad maar zijn bekendste rol is ongetwijfeld die van Ethan Hawk. Vanaf 2 augustus kunnen we weer genieten van Tom in de ZESDE Mission: Impossible die Ethan toch altijd wel possible lijkt te maken.

The Cloverfield Paradox

Cloverfield was een film over een alien invasie die opgenomen was met een handcamera. Vet idee natuurlijk. Ondertussen zijn we bij het derde deel aanbeland. Zijn jullie er klaar voor? Deze film is NU beschikbaar op Netflix!

A Quiet Place

Op onze social media kanalen hebben we al eens een trailer gedeeld van deze film en wij kijken er ook erg naar uit. Hoe mooi is het dan dat er nu een tweede trailer is? Op naar 12 april!

Avengers: Infinity War

We hadden hier natuurlijk mee kunnen beginnen maar dan hadden jullie de rest wellicht niet willen kijken. Deze trailer heeft alle helden die we nu kennen uit het Marvel Cinematic Universe samengevoegd omdat ze het samen gaan opnemen tegen de machtige Thanos. Wij kunnen simpelweg niet wachten! 25 april is coming!


Dit artikel is geschreven door: Peter (cloudstrifenl)

Vergeet niet om Fifty Shades of Men te volgen op FacebookInstagram en Twitter!Speciaal geselecteerd voor jou!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Post Bottom Ad

Hier adverteren?