2018 - een jaar om te gamen! - Fifty Shades of Men

Breaking

Home Top Ad

Hier adverteren?

Post Top Ad

Hier adverteren?

maandag 26 maart 2018

2018 - een jaar om te gamen!

Videogames, een steeds populairder fenomeen. Zelf ben ik al jaren gamer in hart en nieren. Daarom wil ik deze keer graag wat extra aandacht vragen voor het gamejaar 2018. Want wat komen er veel toffe games op ons af en wat zullen er veel gamers zijn die veel hiervan gaan spelen. Het is nu halverwege maart en dat betekend dat we al bijna het eerste kwart van het jaar voorbij zijn! Wat is er al geweest en wat gaat er nog komen? Dat vertel ik je nu!

Januari, Februari en Maart

De eerste drie maanden van het jaar zijn alweer (bijna) voor en het is op het gebied van games nu al een topjaar! Grote titels die we al hebben mogen ontvangen zijn bijvoorbeeld Lost Spear, Dragon Ball Fighter Z (review), Monster Hunter: World en Ni No Kuni II.

Image result for ni no kuni II

Of de topper A Way Out! Een (online) coop game die nu al kans maakt op "de" sleeperhit van het jaar!

Maar er volgen ook in deze maanden nog een aantal games die zeker de moeite waard zijn zoals Far Cry 5, welke morgen uitkomt en waar je bij Game Mania je slag kunt slaan! Lever je twee games in die meedoen aan de actie dan kun je de game voor 25 euro ophalen. Als dat geen goede deal is, dan weten wij het ook niet meer. Check deze actie hieronder! LET OP! Deze actie duurt tot en met 18 april.

April, Mei en Juni

Gelukkig hebben we ook nog genoeg games om naar uit te kijken in 2018! De maanden april, mei en juni kunnen nog wel eens een aanslag gaan plegen op je portemonnee!

Game
Release date
Yakuza 6: The Song of Life (PS4)
17-04-2018
God of War (PS4)
20-04-2018
Conan Exiles (Win, PS4, XBO)
08-04-2018
South Park: The Fractured But Whole (NS)
20-04-2018
Dark Souls Remastered (PS4, NS, XBO)
25-05-2018
Detroit: Become Human
25-05-2018
BlazBlue: Cross Country Battle
05-06-2018
Vampyr (Win, PS4, XBO)
05-06-2018

NS = Nintendo Switch
PS4 = PlayStation 4
XBO = Xbox One
Win = Windows

En verder?

Er komen verder natuurlijk nog veel meer games uit in 2018, dit is enkel een kleine greep uit de lijst die bomvol staat met kleine en grote titels! Natuurlijk weten we al dat Red Dead Redemption 2 uit zal komen op 26 oktober! Ook durf ik, zonder de E3 af te wachten, ook wel FIFA 19 te bevestigen voor een release in september/oktober.

Verder kunnen we natuurlijk uitkijken naar de PlayStation 4 exclusive Spider-Man, de Xbox One exclusive Crackdown 3 en volgt ook Darksider 3 nog dit jaar!

Of ben je meer een fan van piraten? Wanneer je Assassin's Creed IV: Black Flag en Assassin's Creed Rogue een warm hart toedraagt dan is er ook altijd nog Skull & Bones! Kans om mee te doen met de BETA? Klik hier! Check hieronder presentatie van deze game op de E3 van vorig jaar.Er komen nog veel meer games uit en zodra dit allemaal bekend is zul je dit hier lezen. Uiteraard zullen we van een aantal games uitvoerig spelen en zul je hier de reviews lezen! Houdt daarom onze website in de gaten voor alle belangrijke bijzaken van het leven!

Dit artikel is geschreven door: Peter / cloudstrifenl

Vergeet niet om Fifty Shades of Men te volgen op FacebookInstagram, Pinterest en Twitter!


Jouw gamereviews op Fifty Shades of Men? Neem contact op via het contactformulier!
2 opmerkingen:

Post Bottom Ad

Hier adverteren?