De grommende doos vol avontuur! - Fifty Shades of Men

Breaking

Home Top Ad

Hier adverteren?

Post Top Ad

Hier adverteren?

zaterdag 24 maart 2018

De grommende doos vol avontuur!

Zoals jullie al op Instagram en Youtube hebben kunnen meemaken, hebben we wat avonturen beleefd deze week. En niet de minste! Een heuse Beer maakte de buurt onveilig, maar gelukkig liep dit uiteindelijk met een sis af....
Beerware is de onderneming die deze commotie veroorzaakte, met de stoere street tag uitstraling op de doos waarin de bieren bezorgd worden; en catchy naam vallen ze direct op. Enige tijd geleden kwam ik in contact met Jordi en Jordi is een van de oprichters van Beerware. Het doel van de onderneming is simpel, Bieren van kleine, onbekende, ambachtelijke brouwers thuisbezorgen bij alle bierliefhebbers. Dit concept is iets wat ik persoonlijk een warm hart toedraag en waarover binnenkort meerdere specials volgen op Fifty Shades of Men!

De drie jonge ondernemers reizen stad en land af om binnen onze eigen landsgrenzen de meest bijzondere bieren in de pakketten te stoppen. Omdat dit een concept is wat mij erg aanspreekt, ben ik in contact gekomen met Beerware en zo geschiedde...
Bij Beerware hebben ze diverse abonnementen die elke tweede Vrijdag van de maand worden bezorgd, en daarnaast kun je ook een kennismakingspakket kiezen; uiteraard heb ik dat gedaan! Het pakketje is op dit moment afgeprijsd en onderaan dit artikel hebben wij ook nog een EXTRA LEUKE kortingscode voor jou! Deze code is voor het kennismakingspakketje en ook voor elke abonnementsvorm die jou aanspreekt!

Terug naar Beerware, wie zijn de bierhelden achter Beerware.nl?
Drie jonge ondernemers, Jordi, Rob en Lars, hebben Beerware opgezet elk om hun eigen redenen maar uiteraard met het gezamenlijke doel voor ogen. Ik heb de mannen even gesproken en ze stellen zich in hun eigen woorden aan jullie voor!

"Wie zijn de helden achter Beerware.nl uit Rotterdam en waarom zijn jullie dit avontuur met elkaar begonnen?"


Rob:
Mijn naam is Rob Kegge en ondernemen is mijn favoriete bezigheid. In het dagelijks leven ben ik vaak bezig met het contacten leggen met brouwerijen, het realiseren van marketing campagnes en uiteraard het leukste, het testen van bieren. Bij een startup is er altijd wel iets om te testen en eventueel te verbeteren dus ik zit nooit stil.

Mijn passie voor speciaalbier komt van de talloze keren dat we met de vriendengroep naar het café gingen. Hier bestelde we altijd speciaalbier. Alleen na een tijdje had je elk speciaalbier dat het café te bieden had al minsten drie keer op. De kriebels om meer bieren te ontdekken moesten toch op één of andere manier getemd worden. Zo is mijn passie voor speciaalbier en Beerware ontstaan.

Lars:

Ik ben Lars Gouweleeuw. Ik woon op dit moment in Benthuizen. Naast het ondernemen houd ik van voetbal, fitness en uiteraard een lekker biertje drinken met me vrienden. Mijn passie voor speciaalbier is vorig jaar geboren. Ik zocht toch naar biersoorten die net iets meer smaak hadden dan een normaal pils biertje. Omdat er tegenwoordig steeds meer brouwerijen zijn vind ik het ontdekken van nieuwe speciaalbieren ook erg leuk geworden. Elk speciaalbiertje heeft weer een andere twist en een ander verhaal. Dit spreekt mij erg aan!

Jordi:

Hey! Ik ben Jordi Heilbron en woon in Zoetermeer. Ik ben in het dagelijks leven veel bezig met ondernemen, marketing campagnes, het onderhouden van de webshop en het klantcontact. Ik ben naast Beerware.nl ook eigenaar van een Internetbureau genaamd VH Webvision. Wij helpen de klant met het opzetten van een nieuwe website en verbeteren zo hun online uitstraling door een combinatie van moderne techniek, een strak design en een goede strategie.

Ik ben vaak te vinden in de kroeg hier in de stad. Op het begin was het altijd een standaard biertje maar uiteindelijk wil je natuurlijk je kennis verbreden en nieuwe bieren leren ontdekken. Omdat dit in een kroeg eigenlijk niet altijd goed kan moest dit op een andere manier. Ik zal niet de enige zijn met dit probleem, daarom weet ik dat Beerware.nl voor hun ook de oplossing zal zijn!

De mannen zijn naast geboren ondernemers natuurlijk ook gewoon liefhebbers! En samen met Fifty Shades of Men hebben wij een leuke kortingscode bedacht voor ALLE bierliefhebbers.

Naast dat ikzelf een Beer heb mogen ontvangen (Bekijk hier de Vlog Het Grommende avontuur...}
Heeft mijn mede Beergeek bij Fifty Shades of Men ook dit avontuur geprobeerd en hij kreeg al een aantal andere bijzondere biertjes binnen. Hierover binnenkort uiteraard meer!
Wanneer je naar de site www.beerware.nl gaat, selecteer je het product dat jou het meest aanspreekt en gebruik je voor het afrekenen de code: "beer10in1". SNEL VAN PROFITEREN DUS! 

De komende weken komen er op Fifty Shades of Men diverse specials over de bieren uit het assortiment die Beerware voor haar bierliefhebbers heeft geselecteerd, so stay tuned!

Cheers!

Bekijk hier de avontuurlijke vlog Het Grommende avontuur...

Mijn collega beergeek laat op youtube zien welk kennismakingspakketje hij kreeg!


Dit artikel is geschreven door: Bas de Goede / degoedebas88

Wil jij niets meer missen over de belangrijkste bijzaken in het leven?
Volg dan onze Facebookpagina en sluit je aan bij één of meerdere van onze communities!
Kijk snel op Instagram en onze community pagina's en druk op VOLGEN! 
Vergeet onze pagina's niet te taggen en gebruik #fsom!
Pinterest laten wij jou zien wat wij doen en wat onze crewmembers interessant vinden voor jou! 
En ook op Twitter kun je volgen wat er op onze website verschijnt!

4 opmerkingen:

Post Bottom Ad

Hier adverteren?