De nieuwe Bier Makelaar - Fifty Shades of Men

Breaking

Home Top Ad

Hier adverteren?

Post Top Ad

Hier adverteren?

zaterdag 10 maart 2018

De nieuwe Bier Makelaar


Onlangs ben ik een middagje in Zoetermeer geweest op uitnodiging van Astleigh en Angela, zij runnen samen het jonge bedrijf Bier Hier, DankjewelDoor hun passie en liefde voor wat ze doen ben ik geraakt en daarom laten we jullie kennis maken met deze jonge ondernemers.
Astleigh is zelf begonnen met op Facebook verhalen te gaan vertellen over speciaal bier, en hij kreeg hier zulke leuke reacties op dat hij samen met Angela de website is begonnen. De website onderscheid zich door de persoonlijke touch, het persoonlijke verhaal achter het bier en het enthousiasme van Astleigh. Hoewel het jonge bedrijfje zich nu alleen de op de regio richt heeft het sinds kort ook een webshop waar je verschillende pakketten bier kan bestellen, waaronder:

*House of beer*De beste momenten*Cadeau-kist*IPA-box

Verder kun je in de webshop nog veel meer bieren vinden van verschillende Nederlandse brouwerijen. Naast de webshop organiseert Astleigh op kleine schaal ook proeverijen in zijn “mancave”, en neemt je graag mee op reis door de wereld van speciaal bier. De middag vloog voorbij met verhalen en ervaringen over bier ik ben enigszins aangestoken door de passie van Astleigh. Wil jij meer weten over de passie van Astleigh en Angela!?Neem dan snel een kijkje op hun website! Binnenkort gaan we wat dieper op de verhalen van Astleigh in!
Naast Astleigh en Angela van Bier Hier Dankjewel was ook Loek van LVR Breweries aanwezig binnenkort meer over deze brouwerij uit Zoetermeer op Fifty Shades Of Men.

Dit artikel is geschreven door: Gerben / dutchbeergeek

De afbeeldingen zijn eigendom van Fifty Shades of Men 
en mogen enkel met toestemming van de rechtmatige eigenaar in gebruik genomen worden. 
Voor meer info kunt u contact opnemen fiftyshadesofmen@outlook.com 
of via het contactformulier op de pagina.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Post Bottom Ad

Hier adverteren?