Avengers: Infinity War - Fifty Shades of Men

Breaking

Home Top Ad

Hier adverteren?

Post Top Ad

Hier adverteren?

maandag 30 april 2018

Avengers: Infinity War

Het moment was eindelijk daar... Na een periode van 10 jaar, 18 films en drie blogs over de Marvel Cinematic Universe was het afgelopen vrijdag tijd om woord bij daad te voegen. Het was tijd om te kijken of de broeders Russo goed werk hebben afgeleverd. Het was tijd om te beginnen aan het avontuur dat alle avonturen in het niets doet verdwijnen. Ja, dames en heren, het was tijd voor Avengers: Infinity War!

Vrijdagmiddag om 13:30 zat ik er helemaal klaar voor. Popcorn, drinken en mijn favoriete superhelden. Dat moet wel een combinatie zijn voor succes.

Disclaimer

Ik probeer zoveel mogelijk spoiler-vrij te vertellen #NoSpoilers maar het kan soms zijn dat er toch informatie staat die je niet wilt. Stop dan met lezen en komt terug wanneer je de film hebt gezien. Thanos demands your silence!

View Full Size

Enter Thanos

De film begint waar Thor: Ragnarok eindigt en vanaf dat moment zit je in de film. Echt anders kan ik het niet verwoorden maar het start met actie. Thanos laat zich zien en laat zich ook goed zien. Hij is op zoek naar de Infinity Stones en zal ze hoe dan ook in handen krijgen. Waarom hij deze stenen zoekt? Dat kan ik je niet vertellen.

Wel kan ik je vertellen dat Thanos de schurk is die je wilt. Na een opbouw van 10 jaar is het het wachten meer dan waard geweest. Thanos heeft een doel en is bereid om alles te doen wat hij daar voor moet doen. Hoe krankzinnig zijn doel ook is, het karakter wordt zo neergezet dat je begrip op kunt brengen voor zijn handelen.

Avengers (re)assemble

Dat de Avengers in actie moeten komen om Thanos te stoppen moge duidelijk zijn. Erg makkelijk zal dit echter niet worden. Steve Rogers en Tony Stark praten niet meer met elkaar sinds de gebeurtenissen van Captain America: Civil War en het team is uiteen gevallen. Toch zullen ze elkaar moeten opzoeken om deze dreiging tegen te gaan! Dit levert zowel hilarische als emotionele moment op die de hele film blijven doorspelen.

Afbeeldingsresultaat voor avengers infinity war

Zoals ik al zei, het is een samenkomen van de afgelopen 18 films, vanaf de eerste Iron Man tot aan Black Panther. Bijna alle helden die we gezien hebben tot dusver zitten in deze film! Dit levert een cast op om u tegen te zeggen.

Bijna alle helden?

Ja, bijna alle helden. Een aantal van onze helden komen niet terug in deze film. Het is wellicht een kleine spoiler maar de helden die ik gemist heb zijn Ant-Man, The Wasp en... Hawkeye! Misschien dat ik er nu nog 1 of 2 vergeet maar volgens mij zit de rest er wel gewoon in. Om je een kleine impressie te geven:

 1. Tony Stark / Iron Man
 2. Thor
 3. Bruce Banner / Hulk
 4. Steve Rogers / Captain America
 5. Natasha Romanoff / Black Widow
 6. James Rhodes / War Machine
 7. Doctor Strange
 8. Peter Parker / Spider-Man
 9. T'Challa / Black Panther
 10. Gamora
 11. Nebula
 12. Loki
 13. Vision
 14. Wanda Maximoff / Scarlet Witch
 15. Sam Wilson / Falcon
 16. Bucky Barnes / Winter Soldier
 17. Mantis
 18. Drax
 19. Peter Quill / Star-Lord
 20. Rocket
 21. Groot
En natuurlijk nog veel meer.

Kortom, de cast is nog groot genoeg om er iets van te maken.

De film waar we op hebben gewacht?

Natuurlijk komt dan de grote vraag, is dit de film waar we op hebben gewacht? Is die opbouw van tien jaar Marvel films over een filmseries van 18 films nu echt de moeite waard geweest? Het antwoord op deze vraag is een volmondig ja. Thanos is de ultieme badguy en de samenloop van alle films is zo ontzettend vloeiend gedaan dat je echt het gevoel hebt dat je kijkt naar een voortzetting van het verhaal. Deze film wil je gewoon in de bioscoop zien.

Ik heb zitten denken om de film het hoogst mogelijke cijfer te geven maar niets is perfect en dus toch besloten om dit niet te doen. Daarom...

#FSOM cijfer: 9/10

Ben je het eens met mijn mening? Of ben je het helemaal niet  met me eens? Laat het weten in de comments en houdt het ook daar vrij van spoilers. #ThanosDemandsYourSilence


Deadpool zijn sollicitatie

Deadpool, die we natuurlijk ook allemaal wel kennen, had ook gesolliciteerd om zich bij de Avengers te voegen. Ryan Reynolds, de acteur die Deadpool vertolkt, liet dit weten op Twitter. Hij is het net niet geworden. In de brief, afkomstig van Tony Stark, is te lezen:

Re: Joining the Avengers

No.

Absolutely not.

Go bother prof. X.

No.

Duidelijk taal.


Afbeeldingsresultaat voor marvel


Dit artikel is geschreven door: Peter / cloudstrifenl

Vergeet niet om Fifty Shades of Men te volgen op FacebookInstagramPinterest en Twitter!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Post Bottom Ad

Hier adverteren?