Peter's HQ: Marvel Cinematic Universe - Part III - Fifty Shades of Men

Breaking

Home Top Ad

Hier adverteren?

Post Top Ad

Hier adverteren?

vrijdag 27 april 2018

Peter's HQ: Marvel Cinematic Universe - Part III

De afgelopen twee weken stonden al in het teken van Marvel's Cinematic Universe en met goede reden. Elke film, keer op keer, is simpelweg een groot succes. Vorige week gaf ik al aan dat Avengers: Infinity War vanaf 25 april, afgelopen woensdag, in de bioscoop draait. Dit is natuurlijk een ongekende topper! Maar hoe nu verder? Die plannen ga ik vandaag een beetje proberen uit te zetten. Get ready for Marvel Cinematic Universe - Part III.

Fase III gaat verder

Met Avenger: Infinity War komt er nog geen einde aan Fase III van Marvel maar gaan we gewoon verder! Hoewel we al een klein beetje kennis hebben kunnen maken met The Wasp in de eerste Ant-Man komt er gewoon een vervolg met de simpele naam Ant-Man and the Wasp. Maar daar moeten we nog heel lang op wachten. Ohw nee, dit is Marvel! Vanaf juli dit jaar kunnen we al gaan genieten van het volgende avontuur. Iets minder serieus dan Avengers, misschien wel goed om even bij te komen.


Dan over naar de volgende fase?

Nee, we blijven nog heel even in Fase III. We krijgen nog 1 nieuwe superheld geintroduceerd in deze fase. Een nieuwe superheld binnen MCU bedoel ik dan uiteraard. Wel moeten we hier iets langer wachten dan het geval was bij Ant-Man and the Wasp. In maart 2019 sluit Marvel Studios de derde Fase af met een film over niemand minder dan... Captain Marvel.

Brie Larson in Captain Marvel (2019)

Maar zelfs dan is het nog niet afgelopen. Fase III eindigt zoals het eindigen moet in mei 2019. Dan komt het vervolg op de reeds uitgebracht Avengers: Infinity War. Er zijn al veel titels voorbij gekomen voor het vervolg op Infinity War maar voor nu houden we het nog maar even op Avengers 4.

Fase IV

Afbeeldingsresultaat voor mcu phase 4

Wanneer we in Fase IV belanden hebben we de grote conclusie gehad. De conclusie van een avontuur die begon in 2008 met Iron Man en die zal eindigen met het vierde deel in de Avengers reeks. Maar niet getreurd, Marvel is nog niet klaar met ons en wij stiekem ook nog lang niet met Marvel.

Zoals nu bekend begint Fase IV met het vervolg op Spider-Man Homecoming. Dit vervolg moet al in de bioscopen verschijnen op 5 juli 2019!

Verder is het al zeker dat er een vervolg komt op Guardians of the Galaxy door met Guardians of the Galaxy: Vol 3, die wordt verwacht in 2020, en wordt er zelfs gesproken over eventuele Guardian spin-offs zoals Rocket Raccoon zijn origine verhaal.

Verder is het rustig op het front van Fase IV. Dit is een bewuste keuze alsdus Kevin Feige, de grote baas van Marvel Studios. Maar als ik een kleine voorspelling mag doen dan gaan we de komende jaren zeker nog kunnen genieten van...

  • Doctor Strange 2
  • Black Panther 2
  • Captain Marvel 2
  • Ant-Man 3
  • Black Widow
Ik steek mijn handen er natuurlijk niet voor in het vuur maar gezien de geschiedenis van Marvel dan lijkt dit rijtje niet zo heel bijzonder. We gaan het zien!

That's a wrap

Dat was het voor nu. In drie delen van Peter's HQ heb ik jullie proberen mee te nemen in de reis van MCU films, van verleden tot heden en naar de toekomst. Heb je een ander idee bij de vervolgen? Heb je nog ideeen over films die ze nog kunnen maken? We horen het graag!

Image may contain: 9 people, text

PS: Stiekem, heel stiekem, kijken we nu eerst even uit naar Deadpool 2 die op 17 mei al te zien in in de bioscopen.

Afbeeldingsresultaat voor deadpool 2


Dit artikel is geschreven door: Peter / cloudstrifenl

Vergeet niet om Fifty Shades of Men te volgen op FacebookInstagramPinterest en Twitter!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Post Bottom Ad

Hier adverteren?