Gamer zijn is niet vervelend - De update van deze week! - Fifty Shades of Men

Breaking

Home Top Ad

Hier adverteren?

Post Top Ad

Hier adverteren?

zaterdag 26 mei 2018

Gamer zijn is niet vervelend - De update van deze week!

Gisteren, vrijdag 25 mei 2018, was een dag waarin gamers weer twee toptitels konden begroeten. Twee games die de arena betreden om (nog eens) de harten van ons gamers te doen veroveren. Gisteren was de dag van demonen en androids, de dag van oud en nieuw. En natuurlijk is er ook nog een beetje Battlefield nieuws.

Afbeeldingsresultaat voor gamer

Battlefield V

Natuurlijk begin ik deze gamer blog van de week met niets minder dan Battlefield V. De nieuwe Battlefield speelt zich af in de tweede wereld oorlog en gaat het opnemen tegen wellicht de grootste rivaal, Call of Duty Black Ops IIII.

Ik kan proberen om hier uit te leggen hoe tof deze game gaat worden maar ik laat het gewoon zien door middel van de trailer die jullie natuurlijk al lang gezien hebben. En je hoeft niet eens heel lang t wachten om de game te kunnen spelen. Vanaf 14 oktober kun je al los met deze topper. 


Demonen en Android, oud en nieuw

Vast lezers van mijn blogs zullen ongetwijfeld weten dat ik groot fan ben van Dark Souls en dan met name het origineel. Laat van die laatste nu gisteren een Remaster uitgekomen zijn voor de PlayStation 4, Xbox One en PC met in de zomer een release op de Nintendo Switch! Ik heb al even kort de Network Stress Test gespeeld en het is gewoon het origineel, maar dan in met 60fps en upgraded graphics. Een droom die uitkomt? Misschien wel. Nog niet overtuigd, check dat de launch trailer hieronder.


Maar dat is niet alles! PlayStation gamers kunnen hun lol niet op want voor hen is er NOG een toptitel uitgekomen. Dit in de vorm van Detroit: Become Human! Lees hier mijn artikel over Detroit en check hieronder de launch trailer!


That's not all!

Je had wellicht verwacht dat dit het zou zijn maar... Far Cry 5's eerste DLC komt eraan! "Hours of Darkness", zoals de eerste DLC heet, komt uit op 5 juni en komt uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC op 5 juni aanstaande! De kosten zijn €11,99 of je kunt natuurlijk ook de Season Pass kopen waarin je deze game kunt kopen. Ook kun je dan 4 weken eerder de Far Cry 3 spelen!

Het is een goed moment om gamer te zijn!

Have fun

Ik kan jullie allen niet anders dan een top weekend wensen. Met een aankondiging als Battlefield V en twee releases als Dark Souls Remastered en Detroit Become Human kan dat ook niet missen. Mocht je nu niets met deze games hebben dan is er vast nog wel een titel die je nog niet hebt gespeeld. Have a good one!

Dit artikel is geschreven door: Peter / cloudstrifenl

Vergeet niet om Fifty Shades of Men te volgen op FacebookInstagramPinterest en Twitter!


Speciaal geselecteerd voor jou!

➼➼➼ Spider-Man PS4 Release Date bekend
➼➼➼ Detroit: Become Human releasedatum bekend

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Post Bottom Ad

Hier adverteren?