Peter's HQ - Mijn top 5 upcoming PlayStation gamereleases van 2018 - Fifty Shades of Men

Breaking

Home Top Ad

Hier adverteren?

Post Top Ad

Hier adverteren?

vrijdag 22 juni 2018

Peter's HQ - Mijn top 5 upcoming PlayStation gamereleases van 2018

Dames en heren, na weken op zoek te zijn geweest naar wat Peter's HQ nu eigenlijk is heb ik een besluit genomen. Peter's HQ veranderd in een PlayStation blog. Hoe graag ik ook mag schrijven over politiek, interesses in het nieuws en andere zaken, gaming blijft toch mijn ding. Om deze verandering te vieren direct een grote klapper, welke toptitels kijk ik nog naar uit in 2018?

Eigenlijk zijn dit er teveel om op te noemen want er zijn grote titels en kleine titels die ik graag wil spelen. Maar je kunt maar een beperkte keuze maken en daarom heb ik geprobeerd mijn persoonlijke top 5 samen te stellen op volgorde van hoezeer ik er naar uit kijk. Vooral de nummers 1 en 2 waren lastige keuzes maar er kan maar een nummer 1 zijn. Daarom nu, de top 5 van titels waar ik het meest naar uitkijk.

5. The Walking Dead: The Telltale Series - The Final Season

Afbeeldingsresultaat voor the walking dead telltale final season

Eindelijk is daar het laatste seizoen van The Walking Dead: The Telltale Series. Het verhaal begon ooit met Lee en de kleine onschuldige Clementine. Na het eerste seizoen hebben we afscheid moeten nemen van Lee en is Clem uitgegroeid tot een ware badass wat in het tweede en derde seizoen enkel duidelijker wordt. Ik ben benieuwd hoe de conclusie zal zijn van haar verhaal welke begint op 14 augustus.

4. Code Vein

Afbeeldingsresultaat voor code vein

Een game met anime graphics, Dark Souls gameplay en flitsende gameplay. Vanaf het moment dat deze titel werd aangekondigd, in april 2017, heb ik deze game in de gaten gehouden. Wat ik tot dusver heb gezien doet mij uitkijken naar deze game. Of de game ook net zo goed is als we denken? Dat weten we natuurlijk pas op de dag van release welke nu vastligt op 28 september!

3. Fallout 76

Afbeeldingsresultaat voor fallout 76

Toen Fallout 3 moest uitkomen op de PlayStation 3 leek het mij een game die ik dagen, weken of misschien wel maanden zou kunnen spelen. Toen de game daadwerkelijk uitkwam was ik toch niet zo onder de indruk en legde ik de game al snel weer aan de kant. Toen ik een aantal jaren later de game weer oppakte wist hij mij te grijpen en niet weer los te laten. Fallout 4 bracht hier, ondanks het beperkte dialoog systeem, geen enkele verandering in. Met de komst van Fallout 76 gaat Bethesda een kant op die of heel goed uit kan pakken of helemaal niet goed uit gaat pakken. Online, servers, multiplayer, het zijn allemaal vreemde concepten binnen de wereld van Fallout maar... ik ben erg benieuwd hoe men hier gestalte aan gaat geven en daarom staat deze game toch echt op nummer 3.

2. Red Dead Redemption 2

Afbeeldingsresultaat voor red dead redemption 2

Cowboys, wie is daar nu al jonge jongen niet mee groot geworden? Cowboytje en indiaantje spelen in het bos was een van de dingen die ik als kind graag deed. Wat is er dan leuker om in het wilde westen te mogen rondolopen? Met Red Dead Redemption bracht Rockstar al een titel die volgens velen de beste western game ooit is. De trailer van dit tweede deel gooide dan ook hoge ogen en vanaf 26 oktober zit ik voor de tv met een controller in de handen. Yihaa!

1. Spider-Man

Afbeeldingsresultaat voor spider-man insomniac

Maar mijn nummer 1 titel waar ik naar uit kijk in 2018 is toch echt Spider-Man. De webslinger krijgt eindelijk de game die het verdient in de huidige generatie consoles. Daarmee bedoel ik te zeggen, er zit geen film aan verbonden dus er kon nu daadwerkelijk een goede game worden afgeleverd. Na het zien van de trailer tijdens E3 ben ik enkel enthousiaster geworden. De gameplay ziet er vloeiend uit en het lijkt erop dat er een flinke dosis aan vijandern in de game aanwezig zullen zijn. Electro, Rhino, Vulture en meer komen allemaal aan bod.

Mijn top 5

Dat was hem dan, mijn top 5 voor aankomende games in 2018. Kun je je vinden in mijn lijst? Snap je mijn keuze helemaal niet en zou heb jij een andere lijst? Laat een bericht achter in de comments.

Dit artikel is geschreven door: Peter / cloudstrifenl / dutchplaystationgamer

Vergeet niet om Fifty Shades of Men te volgen op FacebookInstagramPinterest en Twitter!


Speciaal geselecteerd voor jou!

➼➼➼ Peter's HQ: E3 - The Aftermath
➼➼➼ Road to E3
➼➼➼ Games with Gold en PS+ Juni 2018
➼➼➼ Gamer zijn is niet vervelend

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Post Bottom Ad

Hier adverteren?