Peter's HQ: Verwarde mannen - Fifty Shades of Men

Breaking

Home Top Ad

Hier adverteren?

Post Top Ad

Hier adverteren?

vrijdag 1 juni 2018

Peter's HQ: Verwarde mannen

Moedeloos. Dat is het enige woord die ik er voor over heb. Moedeloos. Dat word ik er van. Deze "verwarde mannen" zijn er steeds vaker en de schade is steeds groot. De omvang van de schade kan klein of groot zijn maar de schade op zich al altijd groot. Let op, er kunnen beelden in voorkomen die als schokkend ervaren kunnen worden.

Deze week was het weer raak. Dinsdag 29 mei werden in Luik drie personen vermoord, twee verwond en een gegijzeld. Het is te ziek voor woorden. Twee agenten en een student zijn omgekomen door een allahu akbar schreeuwende idioot die niet zo goed kan tegen een andere mening en dan maar willekeurige mensen dood gaat schieten. Het is te krankzinnig voor woorden.


Bekend als zeer gewelddadig

Het nadeel van al die verwarde mannen is dat er, na de gewelddadige daden, over het algemeen bericht wordt in de trant van: "Man was bekend bij inlichtingendiensten", "Man was in vizier van politie", "Man stond bekend als zeer gewelddadig".

Wanneer je mensen al in het vizier hebt (reden om tegen de sleepwet te zijn) waarom zetten we deze idioten dan niet vast? Waarom worden deze mafklappers vrijgelaten voor hun walgelijke daden? Ik weet wel waarom natuurlijk maar misschien moet dit eens aangepast worden.

Ook, zo werd 31 mei bekend, had de cipier die verantwoordelijk was voor deze "verwarde man" al aangegeven dat hij geradicaliseerd was, maar hier werd zo blijkt nu helaas, niets mee gedaan.

5 mei, zo verschrikkelijk gezellig!

5 mei is natuurlijk een ontzettend gezellige dag. We vieren massaal onze vrijheid en gemeenten schromen dan ook niet om groots uit te pakken. Overal in Nederland werd het feest gevierd en ook bijna overal was het gezellig. Behalve in Den Haag, daar was het niet zo gezellig. Daar liep namelijk ook een "verwarde man" rond die maar bedacht om op 5 mei willekeurige mensen neer te steken. Drie mensen werden neergestoken voordat de man door de politie kon worden aangehouden. Wel moesten ze hem hier eerst voor in zijn been schieten.De maand mei is nog niet voorbij

Maar de maand is nog niet voorbij dus er kan nog genoeg gebeuren. Gisteren was er ook een "verwarde man" aanwezig in Schiedam. Daar schreeuwde een man, het is haast een patroon, allahu akbar. De burgemeester gaf aan dat de man vermoedelijk een psychose had.

DENK, fijn clubje

Politiek is een mooie bezigheid. Je strijd voor je idealen en je probeert zoveel mogelijk mensen aan je zijde te krijgen zodat ze op je gaan stemmen. Hierbij moet je natuurlijk wel vasthouden aan je idealen. DENK is een partij die de afgelopen verkiezingen in de tweede kamer is gekomen en ook in de raden waar het meedeed een zetel of wat te pakken heeft gekregen. Het was dan ook bijzonder en schokkend dat er een stagair is bij DENK die zich openlijk uitspreekt tegen Nederland en groot voorstander/aanhanger is van IS.


DENK heeft, verstandig, de man direct de laan uit gestuurd. Ook valt te lezen in het artikel van De Telegraaf dat PVV kamervragen gaat stellen en wil dat er een verbod komt op de partij.

Beestje bij het naampje noemen

Verwarde mannen, dat is het toonbeeld voor tegenwoordig. Zonder enige vorm van gekheid, dit zijn geen verwarde mannen. Dit zijn mannen die mensen vermoorden of proberen te vermoorden terwijl ze allahu akbar roepen. Dit betekent dat het aanslagen zijn. Maar de media noemt dit geen aanslagen want stel je voor dat je het beestje bij het naampje noemt. Je wilt natuurlijk geen angst veroorzaken.

Zulk tuig, een ander woord heb ik er niet voor, zijn geradicaliseerde moslims en die moet je vastzetten en de sleutel weggooien. Ik hoop dat de politiek dit tijdig gaat inzien, niet alleen in Nederland maar in heel Europa en in de rest van de wereld. Met fanitici valt geen rationeel gesprek te voeren.

Ben je het met me eens? Of juist helemaal oneens? Laat het weten in de comments.

Tot volgende week!

Dit artikel is geschreven door: Peter / cloudstrifenl

Vergeet niet om Fifty Shades of Men te volgen op FacebookInstagramPinterest en Twitter!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Post Bottom Ad

Hier adverteren?