Bierfamilie // De leukste familie van Nederland! - Fifty Shades of Men

Breaking

Home Top Ad

Hier adverteren?

Post Top Ad

Hier adverteren?

zaterdag 7 juli 2018

Bierfamilie // De leukste familie van Nederland!

De titel van dit artikel is niet origineel, gelijknamig aan de zeer matige show die SBS6 midden op de dag uitzend en afgekeken van de bij ons aller bekende slogan van de TROS heel wat jaartjes geleden. Maar deze titel is wel maatwerk voor het bedrijf achter het bierpakketje, Bierfamilie is oprecht leukste familie van Nederland.

De recente ontwikkelingen in speciaalbier(Neder)land zijn explosief, overal weten brouwerijen door te pakken en te investeren in taprooms, uitbreiding van brouwcapaciteit en nieuwe verkooppunten. Er lijkt geen limiet op de ontwikkelingen te liggen, online verkooppunten worden ook uit de grond gebeukt de ene met een nog beter assortiment dan de andere.

Hoe gaan de verkooppunten zich verder ontwikkelen is mijn vraag, gaat het zo verder aangezien de markt nog enorm kan uitdijen of gaan we op relatief korte termijn een golf krijgen van faillissementen? Dat laatste kan ik niet uitsluiten, niemand kan dat. Wat ik wel beaam is dat het een fantastische ontwikkeling is voor ons kleine maar bierige landje.
Sommige verkooppunten hebben dezelfde ambitie als Genghis Khan. De gehele bierwereld veroveren, ervan uitgaande dat er minder onschuldige slachtoffers vallen en de veldslagen zich beperken tot marketing strategieën. Zijn er absoluut nieuwe kandidaten die het gaat lukken om zich een vaste positie te verwerven in het (online) bierlandschap.

Bierfamilie.nl is ook zo'n bedrijf, een online verkooppunten opgezet door twee broers en vriend van de broers. Een liefde voor 'craftbeer' heeft hun deze stap laten zetten, vanuit Castricum word er hard aan de weg getimmerd om naast de leukste familie van Nederland; misschien ook wel de grootste familie van Nederland te worden...

Gaat dat lukken is de grote vraag!?

Op een prachtige Lente dag in Mei van dit jaar, mocht ik het Lente bieren pakket ontvangen van Bierfamilie.nl. Het was die lentedag bijna 30 dagen en een zuchtje wind was ver te zoeken. Bij het openen van de doos was ik al eerste onder de indruk van de zorg en liefde die er in het pakketje zat. Gelamineerde zeer gedetailleerde informatie bladen, lagen boven in een zeer stevige doos (Dat is helaas ook wel eens anders, lees; kapotte flesjes in een slecht ingepakt doosje!)

De inhoud van het verfrissende Lente bieren pakketje van Bierfamilie was als volgt:

Maneblusser Lentebok
Van Moll Bermuda
Budels Lentebock'
Spring+Bock
Gijtebok
Uilskuikentje
Zonnesteek
Chouffe Soleil
Ut 1e Kieft-ai
Texelse Springtij
Nog Eendje
En als klap op de vuurpijl mijn persoonlijke favoriet, de 'uus Maailm' van Pohjala!
Bekijk ook hier de hagelnieuwe vlog van Fifty Shades of Men, de nieuwe "Therapie voor mannen" staat geheel in het teken van die prachtige bierpakketje! Kun je je direct abonneren op ons jonge YouTube kanaal!
Stuk voor stuk klasse biertjes, waaronder een aantal minder bekende bieren en uiteraard ook de bekendere; zoals de Soleil van Chouffe en Springtij van de Texelse bierbrouwerij. Op de foto's en in de prachtige unboxing op het Youtube kanaal van Fifty Shades of Men, kun je zelf de Lentebieren ervaring ervaren en samen met mij uitkijken naar het Zomerbieren pakket van Bierfamilie.nl!

OP DIT MOMENT KUN JIJ PROFITEREN VAN EEN ENORME KORTING OP JE BESTELLING BIJ WWW.BIERFAMILIE.NL GEBRUIK DE CODE 'VAKANTIEGELD18' VOOR MAAR LIEFST 18% KORTING OP JE BESTELLING! #FSOM
Voor nu zeg ik Cheers! Want ik heb nog een paar frisse lentebieren staan voor de eerste warme dagen van de Zomer!

Dit artikel is gemaakt door: Bas / degoedebas88 / thedutchbeerdad 
Kijk snel bij ons op facebook, Like onze pagina en join een van onze groepen!
Volg ons op Instagram! En abonneer je snel op ons YouTube kanaal Fifty Shades of Men!

Voeg je bij de vetste online community en hét sociale platform van Nederland!
Ben jij als persoon of voor jou onderneming/product op zoek naar een partner 
om jou Social Media op te zetten of een boost te geven? 

Neem dan contact op met Kim Michaelis Media via kimmichaelis@hotmail.com. 
Voor jou dynamische micro marketing en content creation! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Post Bottom Ad

Hier adverteren?