Vijf games die ik gemist heb tijdens E3 2018 - Fifty Shades of Men

Breaking

Home Top Ad

Hier adverteren?

Post Top Ad

Hier adverteren?

vrijdag 6 juli 2018

Vijf games die ik gemist heb tijdens E3 2018

We hebben E3 natuurlijk alweer een paar weken achter ons gelaten maar ik heb een aantal games gemist die ik toch met jullie wil delen. Deze week wil ik eens inzoomen op vijf games die ik gemist heb op E3 2018. Let's dive right in.

Natuurlijk heb je elke E3 wel een aantal games waarvan je hoopt dat ze er zijn maar die er niet waren. Of je krijgt ineens een verrassing waarvan je niet wist dat je het wilde maar nu je het gezien hebt niet kunt wachten om het daadwerkelijk te kunnen spelen. Andere keren mis je gewoon titels die je wel had willen zien. Soms wishful thinking, andere keren is het gewoon al aangekondigd maar blijft het vervolgens angstvallig stil. In mijn top 5 zullen beide zitten.

5. Nieuwe Splinter Cell

We weten allemaal dat Micheal Ironside, na een deeltje afwezig te zijn geweest, weer terug komt als Sam Fisher. Ik had dan ook stiekem de hoop dat Ubisoft de nieuwe Splinter Cell zou aankondigen en misschien zelf al kon laten zien. Helaas was niets minder waar. Deze titel was niet aanwezig op welke showfloor dan ook en dat was wel een kleine aanslag op mijn hoop voor E3. Helaas komt deze titel dus niet in 2018 maar een aankondiging kan ook niet uitblijven, toch?

Afbeeldingsresultaat voor splinter cell returns michael ironside

4. Red Dead Redemption 2

Nu weten we dat Rockstar zijn mannetje wel staat zonder E3. Met games als Grand Theft Auto, Red Dead Redemption en Bully is het een van de grootste ontwikkelaars en meest succesvolle ontwikkelaars in de industrie maar stiekem had ik het wel verwacht. Een stukje gameplay, een nieuwe trailer.Niets van dit alles echter op E3 dus stiekem toch wel gemist.

Afbeeldingsresultaat voor red dead redemption 2

3. Avengers

Op 26 januari 2017 werd de wereld geintroduceerd tot een nieuwe project van een samenwerking tussen Square Enix en Marvel. Een Avengers game zou er gaan komen en de hastag #reassemble werd in het leven geroepen aan het eind van de aankondigingstrailer. Sindsdien is het angstvallig stil rondom deze titel en E3 2018 was het ideale moment om de game uit de doeken te doen. Helaas is niets minder waar en is het wachten op informatie omtrent een titel die zeker de potentie heeft om succesvol te zijn.


2. Watch Dogs 3

De eerste Watch Dogs was een erg vermakelijke game. De game kende zijn fouten en herhaling van de side missions was wellicht een van de grootste mankementen uit de game. Toen het tweede deel uitkwam werd duidelijk dat Ubisoft van de fouten uit het eerste deel geleerd had en zette een zeer vermakelijke game neer die zijn voorganger ver achter zich liet. Dit smaakt dan natuurlijk naar meer. Deze E3 had ik daarom ook stiekem de hoop op Watch Dogs 3. Helaas miste deze titel op het toneel en dus vestig ik mijn hoop dan maar op een aankondiging ergens de komende maanden of anders op E3 2019.

Afbeeldingsresultaat voor watchdogs 3

1. Final Fantasy VII Remake

De vorige titels waren in willekeurige volgorde, deze titel staat echter met een reden op 1. Final Fantasy VII Remake is een titel waar ik en vele anderen al jaren op zitten te wachten. Toen Square Enix tijdens PlayStation Experience 2014 Final Fantasy VII beelden liet zien werd iedereen helemaal zenuwachtig. Helaas ging het toen niet om de remake maar om een release van het origineel op de PS4 met trophy ondersteuning. Toen tijdens E3 2015 de remake officieel werd aangekondigd werd iedereen gek (zie video hieronder). Dit was de aankondiging der aankondigingen en zo werd E3 2015 de "E3 of Dreams". Helaas heeft het project sindsdien de nodige klappen gekregen. Square Enix haalde CyberConnect van het project om de game in-house te gaan ontwikkelen. Dat is dan ook het laatste nieuws die we hebben gehoord. Hopelijk krijgen we iets te zien tijdens de Tokyo Game Show, Paris Game Week of PlayStation Experience. Al zou het ook niet verbazen dat ze bij Square Enix de focus volledig hebben gelegd op Kingdkom Hearts 3, die op 29-01-2019 uitkomt. Afwachten maar weer.

Afbeeldingsresultaat voor ffvii remake


Dat waren ze dan, mijn vijf games die ik gemist heb op E3 2018. Heb je deze games ook gemist of waren het juist andere titels die je had willen zien? Laat het weten in de comments!

Dit artikel is geschreven door: Peter / cloudstrifenl / dutchplaystationgamer

Vergeet niet om Fifty Shades of Men te volgen op FacebookInstagramPinterest en Twitter!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Post Bottom Ad

Hier adverteren?