Cyberpunk 2077 - Gameplay Reveal Preview - Fifty Shades of Men

Breaking

Home Top Ad

Hier adverteren?

Post Top Ad

Hier adverteren?

maandag 27 augustus 2018

Cyberpunk 2077 - Gameplay Reveal Preview

De maker van The Witcher series, CD Project Red, komt met een nieuwe titel op de proppen. Cyberpunk 2077 was tot dusver weinig meer van bekend dan dat het een First Person RPG zou worden en dat het zich zou afspelen in een futurischtische wereld. Tijdens E3 en Gamescom werden de eerste gameplaybeelden getoond aan journalisten in de industrie maar wij als gamers moesten nog even wachten. Maar daar kwam vandaag verandering in! Voor het eerst werd Cyberpunk 2077 getoond aan de wereld. Daarom een preview van jullie favoriete DutchPlayStationGamer.
No automatic alt text available.

Normaal gesproken schrijf ik natuurlijk elke vrijdag een stukje voor jullie mede (PlayStation) gamers. Maar vandaag kon ik gewoon niet anders dan direct een artikel schrijven en publiceren. CD Project Red was op hun Twich pagina aan het teasen met een laadscherm. De aanwijzingen voor een reveal voor Cyberpunk 2077 waren aanwezig maar helemaal zeker wist niemand het. Tot ineens een ACHTENVEERTIG minuten durende gameplay reveal werd getoond aan de wereld. Waar we wel op moeten letten, het is een "work in progress" en alles wat we te zien krijgen is potentieel "subject to change". 

Create your character!

De reveal trailer laat er geen gras over groeien, jij kiest als wie je speelt. Man of vrouw? Kies maar. Wat we te zien krijgen is een scherm waarin je, volgens de spreker, je eigen achtergrond verhaal kunt opbouwen.


Naast je achtergrond verhaal kun je ook verschillende features aan je karakter aanpassen. Denk hierbij aan je haar, ogen, kleur van je ogen, make-up en meer. Daarnaast natuurlijk je verschillende attributen. Je krijgt geen class toegewezen, dit bepaal je tijdens het spelen van de game.

First Person Role Playing Game (FPRPG)

Toen bekend werd dat Cyberpunk 2077 een First Person RPG zou worden kreeg de game flink wat commentaar. Na het spelen van The Witcher was dit natuurlijk niet wat ze hadden verwacht. Persoonlijk vond ik de kritiek te vroeg en ongegrond. We hebben veel RPG's in First Person gespeeld waarbij natuurlijk de bekendsten The Elder Scrolls en Fallout van Bethesda. Ondanks dat je deze in 3rd person view kunt spelen heeft mijn voorkeur voor deze titels de First Person view.

Image may contain: night

Wapens en armour

In Cybperpunk 2077 speel je niet meer een grootmeester in zwaardvechten en dat heeft flinke impact op het wapenarsenaal. Zo komen er in de reveal trailer naast de pistolen ook shotguns en machine geweren voorbij. Toch is deze game geen FPS! Naast deze wapens is het ook mogelijk om zwaarden te gebruiken. Hierover later iets meer.

Armour wat tot dusver is getoond is je jack. Deze biedt naast een variatie aan weerstand ook zogeheten "Street Cred". Street Cred is een vorm van experience die je krijgt voor het voltooien van side-missions. Met deze Street Cred krijg je toegang tot nieuwe winkels en content in de wereld van Night City.

Genetische aanpassingen

In de game is het niet vreemd om mensen te zien met robotische armen, benen, aangepaste ogen en meer. Door middel van cybergenetics, zo noem ik het maar even, kun je ook je eigen arsenaal aanpassen. Zo zien we in de gameplay trailer dat je ogen eruit gehaald worden en dat er een scanner die informatie scant van objecten en mensen. Ook wordt er een "Subdermal Grip" in je hand geplaats. Het voordeel van deze grip is dat je nu 50% minder schade oploopt bij het gebruik van locked weapons en dat je melee aanvallen meer schade aanrichten. Wat er met locked weapons bedoeld wordt is niet helemaal duidelijk maar naar verwachting zullen dit wapens zijn die je enkel kunt gebruiken wanneer deze aan jouw persoon is gekoppeld.

Kijk snel zelf

Ik kan hier natuurlijk de hele trailer gaan uittypen maar er iets niets beter dan zelf ervaren. Daarom heb ik, speciaal voor jullie, de trailer toegevoegd aan het artikel. Ik kijk zeker uit naar deze game en ik ben benieuwd wat jullie er van vinden dus gebruik dit comments section! DutchPlayStationGamer out!


Join us!

Vergeet ondertussen ook niet om lid te worden van de verschillende kanalen die Fifty Shades of Men rijk is! Fifty Shades of Gaming bijvoorbeeld.

Vergeet ook niet om mij te volgen op Instagram op CloudStrifeNL/DutchPlayStationGamer!
Check back every friday!

Dit artikel is geschreven door: Peter


Vergeet niet om Fifty Shades of Men te volgen op FacebookInstagramPinterest en Twitter!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Post Bottom Ad

Hier adverteren?