De Paters uit Zundert lanceren een nieuw Trappistenbier! - Fifty Shades of Men

Breaking

Home Top Ad

Hier adverteren?

Post Top Ad

Hier adverteren?

woensdag 29 augustus 2018

De Paters uit Zundert lanceren een nieuw Trappistenbier!

Ja, dat leest u goed! Vanuit de jongste trappistenbrouwerij van de twee die ons land rijk is, komt er in September een nieuw juweeltje aan. De paters uit Zundert lanceren namelijk het tweede trappistenbier vanuit de brouwerij, zo meld Bierista naar aanleiding van mailcontact met de brouwers.

Zundert 

Sinds December 2013 produceren de paters uit Zundert; Zundert 8. Dit bier is inmiddels een icoon in het bierlandschap en al sinds het begin der Zundert 8 tijden, is er een roep geweest om een tweede brouwsel uit Zundert

Trappistenbrouwerijen staan er niet om bekend, dat ze vaak een nieuw bier uitbrengen. Maar na bijna 5 lange jaren wachten is het in September toch zover! Het grote broertje van de Zundert 8 gaat aan het publiek gepresenteerd worden, de Zundert 10 zoals deze genoemd gaat worden, zal op 11 September in gelimiteerde oplage (uiteraard) beschikbaar zijn.


De smaak

Hoe de Zundert 10 zal gaan smaken is dan natuurlijk de grote vraag. De omschrijving die de brouwers aan Bierista hebben gegeven over de Quadrupel, klinkt in ieder geval al goed. Vrijelijk omschreven als..

Een mooie licht beige schuimkraag rustend op een dieprood gekleurd brouwsel, de geur van gedroogde zuidvruchten, kruiden, drop en een beetje chocolade zal je tegemoet komen. De smaak zal een mooi hop-bitterheid hebben en vol en zacht proeven. En uiteraard de zal ook de kruidigheid je smaakpapillen verblijden. -tDbD

Wij kunnen niet wachten totdat het zover is, tot die tijd laat Trappistenbrouwerij de Kievit ons nog even in spanning afwachten. Om het nog even uit te houden tot 11 September doe ik een kleine bierproeverij waarbij Zundert 8 een unieke rol gaat spelen, uiteraard snel op Fifty Shades of Men te vinden!

Artikel door: Bas de Goede / Untappd & Instagram thedutchbeerdad 

Volg ons op Instagram! En abonneer je snel op het YouTube kanaal van Fifty Shades of Men!
Kijk snel bij ons op facebook, Like onze pagina en join een van onze groepen!

Jou bier op Fifty Shades of Men? 
Gebruik het contactformulier, benader ons op Instagram/facebook op stuur gewoon een mailtje naar fiftyshadesofmen@outlook.com! 
Ben jij of  jou onderneming/product op zoek naar een partner 
om jou Social Media op te zetten of een boost te geven? 

Neem dan contact op met Kim Michaelis  via kimmichaelis@hotmail.com. 
Fifty Shades of Men en alle Social Media kanalen zijn 
onderdeel van Kim Michaelis.
Social Media Management & Micro Marketing.

Afbeelding 1 is afkomsting van VVVZundert
Afbeelding 2 is afkomstig van Biertjeproeven.nl
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Post Bottom Ad

Hier adverteren?