De Winter Stout en Chocolava van Brouwerij Emelisse komen eraan! - Fifty Shades of Men

Breaking

Home Top Ad

Hier adverteren?

Post Top Ad

Hier adverteren?

donderdag 30 augustus 2018

De Winter Stout en Chocolava van Brouwerij Emelisse komen eraan!

Brouwerij Emelisse - We hebben op de valreep wat mooi biernieuws binnen gekregen, dit willen we natuurlijk direct met jullie delen. Brouwer Jens van Emelisse houdt via de kanalen van Emelisse ons als een tijdje op de hoogte van als zijn brouwsel, de Winter Stout en Chocolava willen we direct even in de spotlight zetten..

Chocolava

Chocolava (abv 6,5%) is een project waar op dit moment aan gewerkt word, dit bier zal smaken zoals de naam al doet vermoeden. Dikke Chocolade en Cacao tonen en een mooi koffie tintje. Ideaal om als toetje te nuttigen, of om 's avonds bij de open haard op te peuzelen!

Je kunt je biertje nu hier alvast als pre-order selecteren. Er is ons ingefluisterd dat dit een bier gaat worden, dat elke liefhebber van donker bier wil proeven! Medio Oktober zal dit bier uitgeleverd worden. Wij zijn benieuwd!

Winter Stout

De Winter Stout Apple Pie! Jens heeft eerder al wat informatie naar buiten gebracht over zijn heerlijke Winter Stout (abv 6,5%).
Als we naar de ingredi├źnten lijst kijken, beloofd het veel goeds; Water, gerstemout, lactose, appel, hop, kaneel en uiteraard gist. Dit klinkt als een hemels recept voor een goed biertje, de Appeltaart Stout! Deze is hier als pre-order te koop, en ze worden al snel uitgeleverd!

Deze bieren komen uiteraard ook op het proeflijstje van de Fifty Shades of Men crew terecht, hierover meer wanneer de bieren te proeven zijn!

Artikel door: Bas de Goede / Untappd & Instagram thedutchbeerdad 

Volg ons op Instagram! En abonneer je snel op het YouTube kanaal van Fifty Shades of Men!
Kijk snel bij ons op facebook, Like onze pagina en join een van onze groepen!

Jou bier op Fifty Shades of Men
Gebruik het contactformulier, benader ons op Instagram/facebook op stuur gewoon een mailtje naar fiftyshadesofmen@outlook.com! 
Ben jij of  jou onderneming/product op zoek naar een partner 
om jou Social Media op te zetten of een boost te geven? 

Neem dan contact op met Kim Michaelis  via kimmichaelis@hotmail.com. 
Fifty Shades of Men en alle Social Media kanalen zijn 
onderdeel van Kim Michaelis.
Social Media Management & Micro Marketing.
Afbeeldingen van het Biercollectief

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Post Bottom Ad

Hier adverteren?