Gaming Galore - Septembertoppers in aantocht! - Fifty Shades of Men

Breaking

Home Top Ad

Hier adverteren?

Post Top Ad

Hier adverteren?

vrijdag 31 augustus 2018

Gaming Galore - Septembertoppers in aantocht!

Gaming Galore - Veel gamers weten natuurlijk al dat er aan het eind van het jaar een hele bak met titels uit komt die zeker de moeite waard zijn, de zogeheten triple-A titels. Heel erg mooi natuurlijk maar soms zie je door de bomen het bos niet meer. Daar kom ik dan weer om de hoek kijken met een lijstje van titels waar ik zelf naar uit kijk in september maar waar ik eigenlijk wel zeker van weet dat velen van jullie deze titels ook gaan spelen. Check it out!


PlayStation Plus

Ik begin maar even met de PlayStation Plus titels van aankomende maand. De titels op de PlayStation 4 liegen er niet om! Allereerst kunnen we aan de slag met Kratos in God of War III Remastered. Deze topper doet je niet alleen oog in oog staan met de Goden maar ook met de Titanen! Voor iedereen die de titel nog niet heeft gespeeld zeker een aanrader.

Afbeeldingsresultaat voor ps+ september 2018

De tweede game, Destiny 2, is een hele mooi opstap naar de DLC Forsaken die op 4 september uitkomt! Dat is ook de reden dat je niet hoeft te wachten tot 5 september om de game te downloaden, nee, je kunt Destiny 2 NU al downloaden!

Al met al twee toptitels waar we ons niet mee hoeven te vervelen. Maar er is meer...

Remake galore met Zone of the Enders

Waar afgelopen week een remake werd aangekondigd voor Onimusha in de vorm van Onimusha Warlords, welke natuurlijk niet in september gaat uitkomen, komt er wel een andere remake in september naar de PlayStation 4. Op 4 september kunnen we namelijk aan de slag met de toptitel Zone of the Enders: The 2nd Runner MARS!

De Zone of the Enders games komen uit het PlayStation 2 tijdperk en sindsdien was/is het aardig stil rondom deze franchise. Fans hopen al jaren op een derde deel in de serie wat met de komst van deze Remaster zomaar werkelijkheid zou kunnen worden!

Nog een remake waar we naar uit kunnen kijken in september draait om een klein paars draakje. Dit draakje draagt de naam Spyro en met de Spyro Reignited Trilogy vliegt hij opnieuw onze woonkamers binnen. Dit keer alleen in Full-HD en met remastered graphics.

Check hieronder aan aankondigingstrailer!


Spider-Man

De eerste grote titel waar iedereen op zit te wachten is natuurlijk Spider-Man! Eindelijk een Spidey avontuur waar er geen connectie is met een film en de ontwikkelaar daadwerkelijk hun ding kon gaan doen zonder tijddruk en een vaste release schedule. Dit resulteerde erin dat de getoonde beelden door fans van Spider-Man ontzettend warm zijn onthaald. Volgende week vrijdag weten we dan ook eindelijk of ze ontwikkelaars hun best hebben gedaan en er inderdaad een toptitel ligt. Nog niet helemaal meegekregen of nog niet overtuigd waarom je deze game zou moeten halen? Check hieronder de E3 gameplay trailer.


Lara Croft is back... again

Lara Croft is back again met alweer het derde deel sinds de reboot in 2013. Met Shadow of the Tomb Raider zien we Lara afreizen naar Mexico en Peru om een apocalyptische gebeurtenis te voorkomen. Natuurlijk gaat dit niet zonder enige obstakels en zal ze ook in conflict komen met een militaire organisatie Trinity die in Peru opereert. If one bad-ass woman is up for this job, it must be Lara Croft! Is het al 14 september?


FIFA 19

Voetballiefhebbers komen ook in 2019 weer aan hun trekken. Met de komst van FIFA 19, welke uit komt op 28 september, is het vanzelfsprekend dat de deuren gesloten worden, voetballiefhebbers achter hun PlayStation plaatsnemen en het heft in eigen handen nemen. Of je nu kiest voor Feyenoord, Ajax, FC Barcelona of Real Madrid, voetbal zal nooit meer hetzelfde zijn... Toch?

Code Vein...

Code Vein, de game van Bandai Namco zou ook op 28 september het levenslicht zien. Helaas voor eenieder van ons die de game graag wil spelen zal dit nog niet het geval zijn. De nieuwe releasedatum ligt in 2019. Zodra er meer informatie komt lees je het uiteraard hier...

Welke games halen jullie?

Nu we allemaal weten welke triple-A titels er gaan komen deze maand is het natuurlijk wel leuk om te weten welke games jullie gaan halen. Daarom de vraag, welke game(s) gaan jullie halen in september? Wordt het een van de titels die ik beschreven heb of wellicht toch nog een game die ik gemist heb zoals NHL 19, Dakar 18 of wellicht ga je voor Life is Strange 2?

Ik ben benieuwd naar de reacties. Tot volgende week! DutchPlayStationGamer out!

Nog niet stoppen met lezen, er komt nog wat interessants voorbij!

Join us!

Vergeet ondertussen ook niet om lid te worden van de verschillende kanalen die Fifty Shades of Men rijk is! Fifty Shades of Gaming bijvoorbeeld of DutchPlayStationGamer.

Vergeet ook niet om mij te volgen op Instagram op CloudStrifeNL/DutchPlayStationGamer!
Check back every friday!

Dit artikel is geschreven door: DutchPlaystationGamer
Vergeet niet om Fifty Shades of Men te volgen op FacebookInstagramPinterest en Twitter!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Post Bottom Ad

Hier adverteren?