Craft&Cans de kleine maar fijne bierwinkel in Leiden + #fsom kortingscode! - Fifty Shades of Men

Breaking

Home Top Ad

Hier adverteren?

Post Top Ad

Hier adverteren?

zaterdag 8 september 2018

Craft&Cans de kleine maar fijne bierwinkel in Leiden + #fsom kortingscode!

Craft&Cans - We komen allemaal een keer op een bepaald punt dat je een beetje raakt uitgekeken in de bierwinkels uit de buurt. Je kent het assortiment wel en de keuze lijkt steeds beperkter te worden. Uiteraard kun je er dan voor kiezen om wat verder te rijden voor je bierpareltjes, of je besluit het online op te zoeken. De laatste tijd zie je steeds vaker nieuwe online bierwinkels verschijnen. En dan heb ik het niet over de grote jongens als een Beerwulf of Hopt maar ook de kleine lokale bierwinkels hebben tegenwoordig een webshop. En van al die bierwinkels wil ik er vandaag ééntje uitlichten: Craft&Cans!


Craft&Cans is gevestigd in Leiden. Nu woon ik zelf in Katwijk (wat dichtbij Leiden ligt) dus ik kende de winkel al een tijdje en heb daar dan ook al aardig wat biertjes gescoord. Ik kom er graag en dat heeft me er toe doen besluiten een lovend stukje over deze kleine maar fijne bierwinkel te schrijven.

- Onderaan dit artikel kun je onze dikke vette KORTINGSCODE bij Craft&Cans scoren! - 

Zoals de naam al een beetje verklapt focust Craft&Cans zich op bieren in blik. Maar niet zomaar bieren in blik, nee bij Craft&Cans vind je een breed assortiment aan bieren uit alle streken van de wereld. Om maar een voorbeeld te noemen: terwijl ik dit schrijf geniet ik van Sumbel Porter. Een porter van Ægir Bryggeri, een micro-brouwerij uit Noorwegen. Ik had er nog nooit van gehoord maar het zeker een goede porter (3.75/5)

Egenaar Ruud staat zelf in de winkel en verteld me alles over de bieren. De meeste bieren heeft hij zelf ook gedronken en weet dus precies wat ik moet kiezen wanneer hij vraagt naar mijn favoriete bieren. Hij neemt echt de tijd om er voor te zorgen dat jij met een een paar mooie bieren naar huis gaat. En geloof me, de keren dat ik ben geweest heb ik echt superbiertjes meegenomen! De aandacht die je daar als klant krijgt is uniek! Je voelt je welkom en wordt geweldig geholpen!
Naast de vele importbieren zijn er ook vele lokale bieren te vinden uit Leiden en omgeving en dat is altijd leuk natuurlijk!
Craft&Cans is onderdeel van Stadsbrouwhuis. Een proeflokaal en eterij waar je echt een keer geweest moet zijn! Maar dat niet alleen, ze brouwen ook hun eigen bieren! En ook die zijn te vinden bij Craft&Cans.

Kortom een breed aanbod, persoonlijke aandacht, mooie prijzen(!) en vriendelijk personeel!
Wat wil je nog meer?
Nou, Leiden is niet voor iedereen makkelijk aan te rijden, daarom heeft Craft&Cans ook een webshop! Waar alles uit de winkel ook gewoon te bestellen is! Hoe tof!? Dus de lokale biertjes, eigen gebrouwen biertjes en de importbieren krijg je gewoon opgestuurd! Neem maar es een kijkje op www.craftcans.nl . Ik weet zeker dat je je winkelmandje met leuke dingen kan vullen!

Uiteraard heeft Craft&Cans ook facebook en instagram dus als je echt niets wil missen zal ik ze zeker even volgen als ik jou was!

- Met de kortingscode #FSOM15 scoor jij maar liefst 15% korting op jou gehele bestelling! - 

Artikel door: Peter v. Beelen / Instagram & Untappd Beerystagram

Eindredactie: Bas de Goede / Untappd & Instagram: thedutchbeerdad 
Kijk snel bij ons op facebook, Like onze pagina en join een de Fifty Shades of Men groepen!
Volg ons op Instagram! 


En.. abonneer je snel op het YouTube kanaal van Fifty Shades of Men!


Deze artikelen zijn speciaal voor jou geselecteerd! Jouw bier op Fifty Shades of Men

Gebruik het contactformulier, benader ons op Instagram/facebook op stuur gewoon een mailtje naar fiftyshadesofmen@outlook.com 

Ben jij of  jou onderneming/product op zoek naar een partner 
om jou Social Media op te zetten of een boost te geven? 
Neem dan contact op met Kim Michaelis  via kimmichaelis@hotmail.com. 
Fifty Shades of Men en alle Social Media kanalen zijn 
onderdeel van Kim Michaelis.
Social Media Management & Micro Marketing.
Afbeeldingen zijn eigendom van Fifty Shades of Men en haar crewmembers en partners 
tenzij anders vermeld. Het gebruik van deze afbeeldingen is enkel toegestaan 
met toestemming van eerder genoemde partijen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Post Bottom Ad

Hier adverteren?